Рушка Јакић (86) без шминке: Добро јутро, лутко

Рушка Јакић (86), популарна водитељка, позната по свом стално дотераном изгледу, недавно се појавила у јавности без шминке. Фотографија на којој је приказана у природном издању привукла је велику пажњу на друштвеним мрежама.

Србија 16.06.2024 | 11:57
Рушка Јакић (86) без шминке: Добро јутро, лутко

Рушка Јакић, која је некада водила чувену емисију "Љубав и мода", једно је од најпознатијих лица у историји домаће телевизије. Њен ефектни маке-уп издање оставило је утисак на свакога ко ју је икада видео.

Рушка је у сваком тренутку дотерана и пажљиво нашминкана, а није познато да се икада појавила у јавности без имало шминке, а на мрежама се појавила једина њена фотографија у природном издању.

Наиме, водитељка је фотографисана приликом третмана лица, а претпостављамо да је водитељка и тада себи поручила своју виралну реченицу: "Добро јутро, лутко".

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy @бисериестраде

Наиме, водитељка је очигледно протеклих година улагала у негу коже лица, па изгледа врло свеже, неговано и макар неколико деценија млађе.

Рушка: "Никада не бих желела да изгубим свој идентитет"
- Некада су овим градом шетале жене за којима су мушкарци стварно губили главу. Данас више не знаш од силикона, ја кажем данас сви имају вишак силикона, а мањак памети, и то је њихова улазница. Никада не бих желела да изгубим свој идентитет. Не могу да верујем да неко до те мере може да промени лични опис - рекла је Рушка једном приликом.

(Блиц / Фото: Дамир Дервишагић)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Пензиц

16.06.2024 13:00

Ко би реко да има 86година..по изгледу и сликама реко би да има 106..како изгледа ко корњаца с галапагоса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јана

16.06.2024 15:36

Сви смо ми онакви, какве нас је Бог створио. По васем писању, на овом свијету требало би да само лијепе особе се појављују у јавности.

Name

Василије 1

19.06.2024 17:44

Добра мртвачка фотографија.

Name

Бране

16.06.2024 16:14

Па љепше изгледа без шминке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биба

18.06.2024 18:57

Добро јутро,лутко....добро је ако је твоја слика из младих дана....има их још на Гоогле

ОДГОВОРИТЕ