Ruška Jakić (86) bez šminke: Dobro jutro, lutko

Ruška Jakić (86), popularna voditeljka, poznata po svom stalno doteranom izgledu, nedavno se pojavila u javnosti bez šminke. Fotografija na kojoj je prikazana u prirodnom izdanju privukla je veliku pažnju na društvenim mrežama.

Srbija 16.06.2024 | 11:57
Ruška Jakić (86) bez šminke: Dobro jutro, lutko

Ruška Jakić, koja je nekada vodila čuvenu emisiju "Ljubav i moda", jedno je od najpoznatijih lica u istoriji domaće televizije. Njen efektni make-up izdanje ostavilo je utisak na svakoga ko ju je ikada video.

Ruška je u svakom trenutku doterana i pažljivo našminkana, a nije poznato da se ikada pojavila u javnosti bez imalo šminke, a na mrežama se pojavila jedina njena fotografija u prirodnom izdanju.

Naime, voditeljka je fotografisana prilikom tretmana lica, a pretpostavljamo da je voditeljka i tada sebi poručila svoju viralnu rečenicu: "Dobro jutro, lutko".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @biseriestrade

Naime, voditeljka je očigledno proteklih godina ulagala u negu kože lica, pa izgleda vrlo sveže, negovano i makar nekoliko decenija mlađe.

Ruška: "Nikada ne bih želela da izgubim svoj identitet"
- Nekada su ovim gradom šetale žene za kojima su muškarci stvarno gubili glavu. Danas više ne znaš od silikona, ja kažem danas svi imaju višak silikona, a manjak pameti, i to je njihova ulaznica. Nikada ne bih želela da izgubim svoj identitet. Ne mogu da verujem da neko do te mere može da promeni lični opis - rekla je Ruška jednom prilikom.

(Blic / Foto: Damir Dervišagić)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Penzic

16.06.2024 13:00

Ko bi reko da ima 86godina..po izgledu i slikama reko bi da ima 106..kako izgleda ko kornjaca s galapagosa

ODGOVORITE
Name

Jana

16.06.2024 15:36

Svi smo mi onakvi, kakve nas je Bog stvorio. Po vasem pisanju, na ovom svijetu trebalo bi da samo lijepe osobe se pojavljuju u javnosti.

Name

Василије 1

19.06.2024 17:44

Добра мртвачка фотографија.

Name

Brane

16.06.2024 16:14

Pa ljepše izgleda bez šminke.

ODGOVORITE
Name

Biba

18.06.2024 18:57

Dobro jutro,lutko....dobro je ako je tvoja slika iz mladih dana....ima ih još na Google

ODGOVORITE