Пјесма о разводу Хариса Џиновића хит на мрежама

Једна корисница Твитера написла је песму инспирисану изјавана Хариса Џиновића и посла хит на мрежама.

Забава 12.06.2024 | 18:50
Пјесма о разводу Хариса Џиновића хит на мрежама

Харис Џиновић након 22 године брака и двоје деце развео се од Мелине Џиновић, након чега је изнео низ шокантних тврдњи на рачун бивше супруге. Како је касније открио Мелина је била та која је прва напустила њихову вилу, а у више наврата је истицао да не зна разлоге због којих га је напустила.

Мелина се овим поводом није оглашавала, а Џиновић је више пута бившу супругу оптужио да је злоупотребила његову дарежљивост и толеранцију, док је изјава "Крив сам само што сам дав'о", поред многих других постала вирална.

Melina Džinović, Haris Džinović<спан цласс="имгСоурце">ФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ, ДРАГАНА УДОВИЧИЋ

Сада је једна корисница Твитера, под псеудонимом Волсхебна, инспирисана Харисовим изјавама, написала песму и све то објавила на овој друштвеној мрежи. Нумера је постала хит, а коментарима се не види крај: "Људи зовите ми Хариса Џиновића направила сам му песму: 'Крив сам само што сам дав'о", написала је она уз снимак нумере.

Испод њене објаве одмах су почели да се ређају коментари, а твитераши су били одушевљени њеним радом: "Браво", "Имамо хит", "Умирем", "Ово је летњи хит", само су неки од коментара. Послушајте нумеру која је "усијала" мреже:

<блоцкqуоте цласс="тwиттер-тwеет" дата-медиа-маx-wидтх="560"> <п дир="лтр" ланг="унд">Људи зовите ми Хариса Џиновића направила сам му песму КРИВ САМ САМО ШТО САМ ДАВО✅ <а хреф="хттпс://т.цо/дУтФпсЈка5">пиц.тwиттер.цом/дУтФпсЈка5

— Волсхy ОФФИЦИАЛ (@Волсхебна) <а хреф="хттпс://тwиттер.цом/Волсхебна/статус/1800242074924749243?реф_срц=тwсрц%5Етфw">Јуне 10, 2024

<сцрипт срц="хттпс://платформ.тwиттер.цом/wидгетс.јс">

(<а хреф="хттпс://мондо.рс/Забава/Звезде-и-трацеви/а1939153/песма-о-разводу-хариса-дзиновица-постала-хит.хтмл?утм_соурце=курир&утм_медиум=мондо_wидгет&утм_цампаигн=старс">мондо.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар