Удала се Анастасија Ражнатовић, Цеца није жалила пара

Анастасија Ражнатовић удала се данас, 28. маја, за фудбалера Немању Гудеља. Млада певачица и фудбалер обавили су грађанско венчање и организовали свадбу за узак круг пријатеља и родбине.

Забава 28.05.2024 | 16:37
Удала се Анастасија Ражнатовић, Цеца није жалила пара

Вељко Ражнатовић, након што је вест о венчању објављена, на свом Инстаграму објавио прве фотке из дома на Дедињу, на којима се могу видети срећни младенци.

Оно што је посебно привукло пажњу јесте трпезарија где је организован и свечани ручак. Тако се на фоткама може видети да Ражнатовићи нису штедели на менију, па се на столу нашло и свињско печење, ражњићи, салате, помфрит и остале ђаконије.

Осим слике са младенцима, Вељко је као поносни брат објавио слику и са баком и деком који су стигли из Житорађа. На столу се види и да гости користе златни есцајг и пију из кристалних чаша.

Veljko<спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИТНСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Подсетимо, Анастасијин кум био је њен најбољи пријатељ Љубомир Тозев, а Немањи је кум био дугогодишњи пријатељ Горан Телебак.

Анастасија је заблистала у посебној хаљини коју је одабрала за овај тренутак, док је Немања, у елегантном издању, поносно држао за руку своју вољену супругу.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2024/05/28/14/3893811_анастасија_фф.јпг?вер=1716899486" алт="Анастасија Ражнатовић" /><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

Након церемоније, уследило је весеље у кругу чланова породице, где су се славили љубав, заједништво и будућност коју Анастасија сада Гудељ и Немања граде заједно.

(<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/4396376/свадбарски-мени-на-градјанском-венцању-породице-гудељ">Курир.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Миланка М.

28.05.2024 17:35

Муљ данасњег друштва...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

29.05.2024 14:28

Свака цаст Гудељу, али ста му је ова требала...исла од руке до руке...док њега није насла...каква мама таква и церка.

ОДГОВОРИТЕ