Довела мртвог ујака у банку да потпише за кредит!

42-годишња Бразилка недавно је ухапшена јер је довела мртваца односно мртвог човека у банку и покушала да добије банкарски кредит на његово име. Ерика де Соуза Виеира Нунес стигла је 16. априла у филијалу Итау Унибанцо у Бангуу у Рио де Жанеиру да “помогне” 68-годишњем Паулу Роберту Браги у добијању банкарског кредита од 17.000 Р$ (3.200 америчких долара).

Занимљивости 18.04.2024 | 15:40
Довела мртвог ујака у банку да потпише за кредит!

Старији човек је био у инвалидским колицима, а она је тврдила да је његова нец́ака и примарни старатељ. Запослени у банци убрзо су приметили да нешто озбиљно није у реду са Брагом, јер је његова нец́ака морала да му држи главу руком.

Буквално није давао знаке живота, али Виеира Нунес је наводно стално говорила  особљу да је по природи само тих. Чак је покушала да разговара с њим иако је било очигледно да није у стању да одговори.

“Ујаче, слушаш ли? Морате потписати. Ако га не потпишете, нема шансе да добијемо кредит“, чули су сведоци како Ерика де Соуза Виеира Нунес говори човеку у инвалидским колицима. “Не могу да потпишем за тебе, урадиц́у шта могу. Потпишите овде, исто као и документ. Потпиши да ми више не задајеш главобоље.”

У једном тренутку се може чути како један од благајника каже “Мислим да није добро“, док други почиње да снима бизарну сцену. Виеира Нунес и даље тврди да је њен „ујак“ добро, само мало тихо, али до ове фазе, запослени у банци су вец́ позвали хитну помоц́ и полицију.

“Ујаче, осец́аш ли нешто? Он ништа не говори, такав је“, наводно је рекла 42-годишња жена. ?Ако ниси добро, одвешц́у те у болницу. Хоц́еш ли поново у Хитну помоц́?”

Јадни Пауло Роберто Брага никада није хтео да одговори на њена питања, јер су болничари потврдили да је мртав најмање неколико сати. Виеира Нунес је ухапшена и оптужен за оцрњивање леша и покушај преваре.

Данас је адвокат Ерике де Соузе Виеира Нунес рекао бразилским новинарима да су полицијски извори погрешно представили чињенице. Он тврди да је Пауло Роберто Брага био жив када га је Ерика довела у банку, те да је преминуо током процеса одобравања кредита, што ц́е наводно потврдити и сведоци.

Полиција, пак, каже да је 42-годишња жена знала да је мртав када га је довела у банку и да је само хтела да превари институцију. Очигледно, ни она није била његова нец́ака, вец́ даљи рођак. Тренутно је нејасно да ли је она била његова неговатељица или не.

Кога интетесује овај бизаран видео без блуровања можесе наћи и видети и на yоутубе или на интернету.

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар