Dovela mrtvog ujaka u banku da potpiše za kredit!

42-godišnja Brazilka nedavno je uhapšena jer je dovela mrtvaca odnosno mrtvog čoveka u banku i pokušala da dobije bankarski kredit na njegovo ime. Erika de Souza Vieira Nunes stigla je 16. aprila u filijalu Itau Unibanco u Banguu u Rio de Žaneiru da “pomogne” 68-godišnjem Paulu Robertu Bragi u dobijanju bankarskog kredita od 17.000 R$ (3.200 američkih dolara).

Zanimljivosti 18.04.2024 | 15:40
Dovela mrtvog ujaka u banku da potpiše za kredit!

Stariji čovek je bio u invalidskim kolicima, a ona je tvrdila da je njegova nećaka i primarni staratelj. Zaposleni u banci ubrzo su primetili da nešto ozbiljno nije u redu sa Bragom, jer je njegova nećaka morala da mu drži glavu rukom.

Bukvalno nije davao znake života, ali Vieira Nunes je navodno stalno govorila  osoblju da je po prirodi samo tih. Čak je pokušala da razgovara s njim iako je bilo očigledno da nije u stanju da odgovori.

“Ujače, slušaš li? Morate potpisati. Ako ga ne potpišete, nema šanse da dobijemo kredit“, čuli su svedoci kako Erika de Souza Vieira Nunes govori čoveku u invalidskim kolicima. “Ne mogu da potpišem za tebe, uradiću šta mogu. Potpišite ovde, isto kao i dokument. Potpiši da mi više ne zadaješ glavobolje.”

U jednom trenutku se može čuti kako jedan od blagajnika kaže “Mislim da nije dobro“, dok drugi počinje da snima bizarnu scenu. Vieira Nunes i dalje tvrdi da je njen „ujak“ dobro, samo malo tiho, ali do ove faze, zaposleni u banci su već pozvali hitnu pomoć i policiju.

“Ujače, osećaš li nešto? On ništa ne govori, takav je“, navodno je rekla 42-godišnja žena. ?Ako nisi dobro, odvešću te u bolnicu. Hoćeš li ponovo u Hitnu pomoć?”

Jadni Paulo Roberto Braga nikada nije hteo da odgovori na njena pitanja, jer su bolničari potvrdili da je mrtav najmanje nekoliko sati. Vieira Nunes je uhapšena i optužen za ocrnjivanje leša i pokušaj prevare.

Danas je advokat Erike de Souze Vieira Nunes rekao brazilskim novinarima da su policijski izvori pogrešno predstavili činjenice. On tvrdi da je Paulo Roberto Braga bio živ kada ga je Erika dovela u banku, te da je preminuo tokom procesa odobravanja kredita, što će navodno potvrditi i svedoci.

Policija, pak, kaže da je 42-godišnja žena znala da je mrtav kada ga je dovela u banku i da je samo htela da prevari instituciju. Očigledno, ni ona nije bila njegova nećaka, već dalji rođak. Trenutno je nejasno da li je ona bila njegova negovateljica ili ne.

Koga intetesuje ovaj bizaran video bez blurovanja možese naći i videti i na youtube ili na internetu.

(zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar