Осумњичени за убиство дјевојчице Данке у Тужилаштву

Настављена је потрага за тијелом Данке Илић, док су двојица осумњичених за убиство двогодишње дјевојчице у Бањском пољу код Бора доведени су у Више јавно тужилаштво у Зајечару како би били саслушани.

Србија 05.04.2024 | 21:02
Осумњичени за убиство дјевојчице Данке у Тужилаштву

Њима је јуче, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Зајечару, ПУ у Бору одредила задржавање због постојања основа сумње да су 26. марта лишили живота Данку Илић, преноси РТС.

Грађани у Бору и Бањском пољу пале свијеће и остављају цвијеће и играчке, опраштајући се од убијене дјевојчице.

Полиција и даље трага за тијелом девојчице. Провјерава се више локација у борском крају на којима су били осумњичени за убиство.

Борска полиција данас поподне одвела је на саслушање и мајку Дејана Драгијевића, једног од осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић. То је за "Блиц" потврдио Дејанов отац Раде Драгијевић.

Раније данас, на саслушање је одведен и Дејанов млађи брат Далибор.

"Шта да кажем кад не знам ништа. Да имам добре информације, па да кажем нешто, али немам. Требало је синоћ и мене да саслушају, али нису. Сада су дошли само по жену. Дошла су службеним аутомобилом два полицајца око 18 часова и одвели су је да да изјаву. Сада су сви тамо, једини сам ја остао кући", казао је Раде Драгијевић за "Блиц".

Подсјетимо, полиција у Бору ухапсила је раднике Јавног комуналног предузећа "Водовод" Бор Срђана Јанковића (50) из села Лука и Дејана Драгијевића (50) из села Злот под сумњом да су убили малу Данку Илић (2).

Истрага криминалистичке полиције ПУ Бор указује да се све одиграло 26. марта око 13:52 часова, односно свега седам минута након што је, према пријави мајке, дјевојчица нестала.

(Агенције) ФОТО: МИТАР МИТРОВИЋ / РИНГИЕР

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Мики Пирс

05.04.2024 22:30

Каже Оскар и Брнаба, систем није заказао. Ко је пијаним радницлма дао ауто. Сад каже човјек на ТВ, радници водовода крећу ујутро са гајбом пива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

11903

06.04.2024 06:49

Прије пар мјесеци сам као туриста у Србији платио казну од 10 000 динара јер нисам био везан на задњем сједиŝту аута, рекоŝе ми полицајци да је то по закону. Сад ме живо интересује колика и каква ће казна да буде лицу које је овим монструмима, то јест познатим алкохоличарима повјерило аутомобил фирме, јер да тај није направио тај пропуст, ово дијете неби настрадало?

Name

Нпр

06.04.2024 07:55

Не мозес бит кондуктер ако ниси пијан, пијанци су позељни јер су послусни, наркомани нису, зато се алкохол продаје

Name

Пб

06.04.2024 07:53

Мука ми од згразавања оних који нису ниста бољи, само зли лицемерно покварени, од 8милиона налете две будале, питање је какав је ко од осталих 8милиона, не бих реко ниста бољи, висе од пола пије, сумануто, препаднуто, кад треба другом цини зло, лазу кад год треба...

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

06.04.2024 11:19

Пијани, дебилни, незадовољни лошим животним. И такви су многи. Такви су опасни по околину. А ни ДРУШТВО не брине о њима. МНОГИ ИМАЈУ ЛАКО А СА МАЛО ТРУДА. А МНОГИ СИРОМАШНИ ПРЕВИШЕ.

ОДГОВОРИТЕ