Osumnjičeni za ubistvo djevojčice Danke u Tužilaštvu

Nastavljena je potraga za tijelom Danke Ilić, dok su dvojica osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje djevojčice u Banjskom polju kod Bora dovedeni su u Više javno tužilaštvo u Zaječaru kako bi bili saslušani.

Srbija 05.04.2024 | 21:02
Osumnjičeni za ubistvo djevojčice Danke u Tužilaštvu

Njima je juče, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, PU u Boru odredila zadržavanje zbog postojanja osnova sumnje da su 26. marta lišili života Danku Ilić, prenosi RTS.

Građani u Boru i Banjskom polju pale svijeće i ostavljaju cvijeće i igračke, opraštajući se od ubijene djevojčice.

Policija i dalje traga za tijelom devojčice. Provjerava se više lokacija u borskom kraju na kojima su bili osumnjičeni za ubistvo.

Borska policija danas popodne odvela je na saslušanje i majku Dejana Dragijevića, jednog od osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić. To je za "Blic" potvrdio Dejanov otac Rade Dragijević.

Ranije danas, na saslušanje je odveden i Dejanov mlađi brat Dalibor.

"Šta da kažem kad ne znam ništa. Da imam dobre informacije, pa da kažem nešto, ali nemam. Trebalo je sinoć i mene da saslušaju, ali nisu. Sada su došli samo po ženu. Došla su službenim automobilom dva policajca oko 18 časova i odveli su je da da izjavu. Sada su svi tamo, jedini sam ja ostao kući", kazao je Rade Dragijević za "Blic".

Podsjetimo, policija u Boru uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" Bor Srđana Jankovića (50) iz sela Luka i Dejana Dragijevića (50) iz sela Zlot pod sumnjom da su ubili malu Danku Ilić (2).

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, djevojčica nestala.

(Agencije) FOTO: MITAR MITROVIĆ / RINGIER

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Miki Pirs

05.04.2024 22:30

Kaže Oskar i Brnaba, sistem nije zakazao. Ko je pijanim radniclma dao auto. Sad kaže čovjek na TV, radnici vodovoda kreću ujutro sa gajbom piva.

ODGOVORITE
Name

11903

06.04.2024 06:49

Prije par mjeseci sam kao turista u Srbiji platio kaznu od 10 000 dinara jer nisam bio vezan na zadnjem sjediŝtu auta, rekoŝe mi policajci da je to po zakonu. Sad me živo interesuje kolika i kakva će kazna da bude licu koje je ovim monstrumima, to jest poznatim alkoholičarima povjerilo automobil firme, jer da taj nije napravio taj propust, ovo dijete nebi nastradalo?

Name

Npr

06.04.2024 07:55

Ne mozes bit kondukter ako nisi pijan, pijanci su pozeljni jer su poslusni, narkomani nisu, zato se alkohol prodaje

Name

Pb

06.04.2024 07:53

Muka mi od zgrazavanja onih koji nisu nista bolji, samo zli licemerno pokvareni, od 8miliona nalete dve budale, pitanje je kakav je ko od ostalih 8miliona, ne bih reko nista bolji, vise od pola pije, sumanuto, prepadnuto, kad treba drugom cini zlo, lazu kad god treba...

ODGOVORITE
Name

+

06.04.2024 11:19

Pijani, debilni, nezadovoljni lošim životnim. I takvi su mnogi. Takvi su opasni po okolinu. A ni DRUŠTVO ne brine o njima. MNOGI IMAJU LAKO A SA MALO TRUDA. A MNOGI SIROMAŠNI PREVIŠE.

ODGOVORITE