Данкино тијело су прошлог четвртка премјестили негдје

Мајорка полиције Бојана Отовић Пјановић у интервјуу за Блиц ТВ говори о потрази са тијелом убијене Данке Илић и открива како је текла истрага и хапшење убица Срђана Јанковића и Дејана Драгијевића који су признали да су прво ударили колима Данку Илић (2), а затим њено тијело бацили на за сада непознату локацију.

Србија 05.04.2024 | 19:01
Данкино тијело су прошлог четвртка премјестили негдје

Мајорка полиције Бојана Отовић Пјановић каже за да се нада позитивном исходу у потрази за тијелом убијене Данке Илић, дјевојчице коју су убице Срђан Јанковић и Дејан Драгијевић ударили службеним аутомобилом ЈКП Водовод, а затим бацили на за сада непознату локацију.

Јако квалитетан тим људи и сва расположива техничка средства тренутно су на терену и надам се позитивном исходу. Вјерујем у стручне људе који се налазе на терену и сигурна сам да ће све урадити како треба.

Мајорка Отовић Пјановић каже да је током разговора са мајком сазнала да је убијена Данка Илић имала навику да “трчи уз страну и да се спушта”, што је полицију навело на закључак да се највероватније ради о несрећном случају.

Као што је министар јуче на конференцији за новинаре појаснио, дјевојчица је била на мјесту догађаја, тачније на улици поред плаца на ком се налазила са својом мајком у временском интервалу од 13:45 до 13:52.

Дјевојчица је тада запажена. Осумњичени су у 13:50 својим возилом, службеним аутомобилом Водовода гдје су и запослени, били паркирани испред уласка на тај плац и задржали су се нека два и по минута.

Како је мајка говорила у тим исцрпним разговорима, дјевојчица је имала навику да трчи уз страну и да се спушта, имали смо идеју да се може радити о несрећном случају.

Анализирајући вријеме када је дијете запазила жена која се налазила у кући до парцеле сматрали смо да су се осумњичени зауставили, кренули у рикверц или наставили кретање, па да се десило оно што су у својим исказима и признали – да су ударили дијете возилом и ставили је на задње сједиште.

Оно што је за нас било индикативно је податак да су они, према ГПС уређају и по снимцима камера које смо узели, имали задржавање на тој релацији. То нам је изазвало сумњу и зато смо усмерили истрагу ка њима.

Наравно, нисмо очекивали да ће они након свега тога што су учинили и што су дијете ставили у гепек… Читали сте оно што је начелник Цмолић објаснио, да је дијете било живо… Не могу да детаљишем и да схватим тај монструозни чин да неко уопште може учинити тако нешто…

Како каже мајорка Отовић Пјановић, истрага се и поред тога што су најсумњивији били Срђан Јанковић и Дејан Драгијевић, кретала у више праваца.

Они су имали задржавање на тој депонији Старобањског пута. То је, иначе, вјештачка депонија. Старобањски пут је слабо проходан и ту би отприлике, ко год би прошао, бацио нешто што није успио да одбаци на мјесто гдје треба. Та депонија је претраживана два пута

Након проверавања свих ових података, будући да нам се ту заиста много ствари поклапало, све је указивало да се заиста ради о тим лицима као могућим осумњиченим. Наравно, наставили смо притом да радимо и многе друге провере, да не бисмо били искључиви и базирали се само на ову верзију.

Трудили смо се да будемо разумни и свеобухватни како бисмо дошли до елиминације свега оног што не би ишло у прилог да се неко може довести у везу са извршењем овако монструозног дјела.

Након тачно 28 минута је цијела екипа заједно са ватрогасцима била на терену и претраживала депонију. Ту је била Градска чистоћа. Буквално се изврнуо сваки камен, сваки пакет, све што је било на том мјесту. Није претражено само мјесто гдје је одстрањено смеће.

(Блиц) 

Коментари / 27

Оставите коментар
Name

приједор

05.04.2024 19:12

Ове монструме завезати лисицама један за другог и одвучи на депонију Упалити багер и само им речиРеците гдје је дијете иначе вас живе затрпавамо......и нека Багер крене по гомили......има да пропјевају мајчино млијеко....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ј.. е луд збуњеног

05.04.2024 19:32

Е мој јаране ,сад кад похапсише то треба доказати,али без тјела ништа од тога, мрка капа

Name

Ре

05.04.2024 19:51

Како да признају кад ови према њима се њезно постављају притегни јаране има да признају,нема ту циле миле само цврста рука признаце они.

Name

Мома

05.04.2024 20:02

Има ту нелогичности. Није теорија завере… како је неко могао преместити дете са депоније након три дана ако је све тамо било под полицијском блокадом и пуним надзором. Како мајка ако је отисла само по воду није чула ударац аута и врисак, а њих двојица су морали изаци из аута по дете и то све траје. Дете није могло са непуне две године отићи далеко ван парцеле за тако кратко време. Ако је возач направио удес, засто би сувозач учествовао у убитству који није крив. Превелика вераватноца да су бас и возач и сувозач радници Водовода психопате у истој равни. Спомињао се само фиат пунто са камера, па сад се појави и панда. Како се зове дете из Беча које је снимљено? Пуно има неодговорених питања.

Name

Жага

05.04.2024 20:23

Ово сто Момо каже пуно тога је недоречено. Питање ко стоји иза овог а да су ова двојица добили добре паре да то признају. Дијете је можда и придано негдје. Чим се Информер и Курир одмах расписе о томе несто смрди.

Name

Жалосно

05.04.2024 21:08

Ово је велика срамота за Српску полицију. Да је било писмених у тој полицији, ваљда мува не би смјела у селу да прође неопажено након нестанка. Ови им се још изругивали, тражили наводно тијело са њима, још успијели у свој тој ситуацији да премјештају тијело. Боже сачувај, само рећи. Анђео мали нека ужива на љепшем мјесту, кад није могао код нас људских звијери.

Name

За ре

05.04.2024 21:51

Па они су све признали ста треба јос да их притезу.

Name

Реално

05.04.2024 22:10

У свој овој причи нешто дебело смрди. Много је нелогичности.

Name

Ре Мома + Жага

05.04.2024 22:28

И мени ,као и многима ,доста чудних ,нелогичних објашњења. Откуда се ова двојица појавише??? Бојим се само да се на овај начин скреће истрага са правог пута . Уколико би којим случајем дијете било на слици са Румункама или на некакав други начин нестало ( на који се сумњало) бојим се да би тај траг водио до много већих и битнијих индивидуа које су укључене у организовани процес на државном нивоу!!!!

Name

Зоки

05.04.2024 19:31

Како је могуце да тијело дјетета нема тамо гдје су рекли да су га бацили.Или они лажу да су тјело ту бацили или су то урадили И можда нека дивља звијер га одвукка И растргала.Ту нешто није у реду,али ипак за њих двојицу ако су то урадили није затвор то је за њих награда за злочин који су починили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кога

05.04.2024 19:37

Ви фарбате, дјете је живо и Бога питај шта све преживљава. Не вријеђајте људски ум. Ову двојицу на ватру док не проговоре ко је мозда свега и гдје је дјете!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕШМО НАМА

05.04.2024 19:56

Дајте их мени на пола сата да видите како знају и оно што незнају. Неразумијем у чему је сад поента да им дозвољавате да Вас возају и завлаче около причом како незнају гдје су склонили тијело недужног дијетета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анонимусс

05.04.2024 19:57

Пуно нелогицности признали а неце казу гдје је. Предјите на методе из XВл вијека. Ако сте сигурни, 100% да су они.

ОДГОВОРИТЕ
Name

123

05.04.2024 20:10

Само Русе доведите нека их преиспитају ,и има да пропјевају за минуту.Знате ко их је убио и ту се нема ста цекати.Полицијска станица и на једнократно испитивање као сто руси раде и готова прица.Пропјеват це ко птицице.Дјубрад једна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

05.04.2024 22:00

Моли се Богу што ти ниси био случајни пролазник којег су ухватиле некакве камере! До данас би и твоје име било јавно и признао би убиство. Превише је у свему рупа и смрди са свих страна!

Name

Горан

05.04.2024 20:19

Цијела прича је мутна, а посебно дио са овом двојицом. Надам се да нису нахватали ову двојицу да им натоваре злочин, јер предсједник мора показати да органи раде свој посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

05.04.2024 20:21

Туга до неба.😢 Срце да искоци сваком нормалном цовјеку.😥 То су 2 монструма који нису за реалне коментаре и осуде. Зато не могу да вјерујем шта све пишу у коментарима ста би им урадили сада. Па људи моји драги погледајте се у огледало , можда и у вама лежи скривени монструм.. Таквима није мјесто на овом свијету и медју нама. А јадном дјетету нека Бог драги подари вјечну свјелост у рају небеском .🙏 Почивај нам у миру Андјеле Драги 💔

ОДГОВОРИТЕ
Name

РГ

05.04.2024 20:34

Премјестили па шта је полиција радила, тамо су све снаге, хеликоптети, дронови, блокаде и све остало. Доста нелогике има, немогуће да нема никакав траг од тијела на депонији ако су је тамо уопште и бацили. Незнам шта закон каже ал ако се деси дасе тијело ненађе како ће Тужилаштво и Суд одрадит није ово Комунизам због основа сумње у сваком предмету треба гомила доказа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милун Луне Шћекић

05.04.2024 20:34

Чуј ухапсили их а нема дјевојчице, мислим да је ово све лаж за јавност..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Богоје

05.04.2024 21:06

Полиција, хеликоптери, слузбе спасавања, мјестани , сви били у кругу 10 километара и тразили дијете и ови ладно оду други дан до депоније и премјесте тијело ????ЈОс су као били осумњицени од првог дана и полиција их пратила ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смију

05.04.2024 21:42

Нам се

Name

Хм

05.04.2024 22:28

Нема тијела, нема ни доказа. Прица је мутна ко мутна вода. Курир има везе у полицији И оно сто је мајка претразивала на телефону би могло бити истинито.... Нема логике убацивање ове двојице. Сто би они носили И склањали тијело да их неко види, прије би побјегли након удара ако су дебили. Ту се ниста не уклапа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

11903

06.04.2024 06:56

Поŝтована полицајко, коријен овог злочина је по мени у томе ŝто је неко у том кп потписао путни налог и дао службени ауто којим је злочин учињен тим алкосима. Не тако давно сам као туриста платио казну од 10 000 динара јер на задњем сједиŝту аута нисам био везан, а тим прекрŝајем нисам никог угрожавао јер је аyто у том моменту иŝло 30 км/сат

ОДГОВОРИТЕ
Name

06.04.2024 11:42

Ови стално воде истрагу у управи сокак

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лав

06.04.2024 11:57

Нешто у свим овим изјавама и причама непаше,има доста нелогичности

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

06.04.2024 13:48

Цудно је сто су ови наси,цим је аустријска полиција досла до Румунки,позурила да им јави да је Данка пронађена и убијена,да се повуце зута потјерница.А дијетета,тијела,јос нигдје нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио Дјапа

08.04.2024 22:37

Браво за мајорку полиције

ОДГОВОРИТЕ