Ово су најбурнији разводи на српској естради!

Нашу естрадну сцену су у последње време уздрмала два развода, а и у прошлости су бурна окончања брака била главна тема мадија и јавне сцене.

Забава 02.04.2024 | 18:42
Ово су најбурнији разводи на српској естради!

Аца Лукас и Соња Вуксановић

Као бомба у медијима је одјекнула вест да је Соња Вуксановић и Ацо Лукас разводе. Иако је и код њих у јавности брак изгледао складан, наводно је све пукло када је певач сазнао да га вара са познатим кошаркашем, што је и описао у својој аутобиографији. Ни Соња није остала дужна па је једном приликом оптужила Ацу Лукаса да ју је варао током брака и да је једна од жена била наводно Ана Севић.

Aca Lukas, Sonja Vuksanović<спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Наташа Беквалац и Лука Лазукић

Само 40 дана након што је родила ћерку, Наташа Беквалац оптужила је мужа Луку Лазукића за насиље. Она је тада објавила и да се по трећи пут разводи. Први основни суд у Београду осудио је Луку Лазукића на условну казну од осам месеци затвора са роком провере од три године због породичног насиља бившом супругом.

Ана Николић и Стефан Ђурић Раста

Певачица и репер после тајног венчања и велике љубави одлучили да се разведу. Њихов развод, иако је изгледало да ће прочи мирно и споразумно, завршио је вређањем, извалачењем прљавог веша, као и борба за старатељством.

Чак му је, што је и Ана признала, једном приликом уништила и кола вредна 100.000 евра.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2023/10/20/10/3659796_798798798_фф.јпг?вер=1712053149" алт="Ана Николић, Раста" /><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ, ПЕТАР АЛЕКСИЋ, ИНСТАГРАМ

Гоца Тржан и Иван Маринковић

Развод певачице и Маринковића претворио се у прави медијски рат. Певачица је причала није могла да живим с неким ко пије, коцка, а да при томе нема жељу да се излечи, док је Иван оптуживао да га је варала у браку.

- Иако смо се договорили да буде без медија, желео је можда освету, и даље сам, 11 година после, малтретирана, ја могу да кукам сад, али опет бих све исто због ћерке - рекла је деценију после развога Гоца.

Те 2011. године када су се развели, Гоца и Иван су се међусобно кривили за развод, а њихово препуцавање је постао и медијски рат.

- Није ми тешко да признам да сам крива, али свакако нисам једина крива, баш као што нисам варала Ивана. Сад није важно ко је кога оставио, јер то неће променити ствар. Немам намеру да седим скрштених руку док ме појединци представљају као прељубницу, јер ја то нисам. Да сам желела да варам, сигурно бих одавно изашла из брака - причала је тада Тржанова.

Дарко Филиповић и Јасмина

Певач Дарко Филиповић развео се од супруге Јасмине после 12 година брака, а све је шокирала чињеница да је крај брака дошао јер га је жена годинама варала са другом. Јасмина је потврдила за медије да су се развели, уз коментар да им је брак био веома лош.

- Боље добар развод него лош брак - коментарисала је Јасмина за медије, што је посебно наљутило певача, који је открио прави разлог.

- Ако је није срамота, нек вам каже прави разлог. Дуго времена ме је варала са, сад већ бившим другом. Треба да је буде срамота, јер су је сви њени ближи одбацили. Као што видите, мени је образ чист и зато не мењам бројеве и не бришем Инстаграм профиле од срамоте - додао је Филиповић.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/09/01/10/3153499_зенадаркафилиповица_фф.јпг?вер=1712053872" алт="Дарко Филиповић" /><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

(<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/4374009/унистила-му-кола-годинама-сврљала-с-другом-варали-се-узајамно-бурни-разводи-на-српској-естради-увреде-и-првљави-вес">курир.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Све дрогераши

02.04.2024 20:01

Све с коца и конопца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕШКО НАМА

02.04.2024 20:51

Ама кога брига за те будалетине. По чему су они то битни.

ОДГОВОРИТЕ