Џиновић након саслушања: "Циљ је био да ме ухапсе"

Харис Џиновић је објаснио шта се догодиле протекле ноћи, када је његова бивша супруга Мелина ушла у кућу у којој више не борави.

Забава 02.04.2024 | 17:38
Џиновић након саслушања: "Циљ је био да ме ухапсе"

Певач је истакао за Телеграф.рс следеће.

На питање шта мисли о томе која је била Мелинина намера са којом је дошла, истакао је да сматра да је реч искључиво о провокацији, како би насрнуо на њу.

"Ја сам позван у својству грађанина, нисам ни приведен, ни оптужен, ни било шта друго. Као ни друга страна. Дошао сам и затекао сам Мелину ту (у кући, прим.аут.), и замолио сам је најпристојније да оде јер нема право боравка ту, с обзиром да живи у другом делу града, што она није хтела.

Онда сам консултовао адвоката и адвокат је рекао: "Позови полицију." Ја сам позвао полицију која је дошла. Разговор са мном, разговор с њом, разговор са децом.

Замолили су да одемо до полицијске станице у својству грађана, не приведени, што је врло важно, да дамо изјаву. Отишли смо и дали смо изјаве и то је цела прича", рекао је Харис на почетку разговора.

На питање да ли му је адвокат рекао има ли Мелина право да долази у кућу у којој је живела, а у којој је сада Харис са децом, певач је истакао:

"Не, нема право да долази овде. Она је напустила ово, отишла је одавде и живи у другом делу града, у другој стамбеној јединици. Има право да дође по гардеробу и по своје ствари, али нема право овде да борави. Ту је тачка."

На питање због чега се чак неколико сати задржао у полицијској станици, Харис је објаснио.

"Зато што су то били дуги извештаји, у давању изјава. Једно, па друго, па треће, и тако.

Сматра, Мелинин циљ изненадног доласка у вилу био је провокација.

"Мислим да је циљ био чиста провокација, намештена варијанта, не бих ли ја посегао за некаквим насиљем, па да ме онда затворе, да дође полиција да ме ухапси ради насиља у кући... Наравно, то се није десило, јер нисам толико наиван па знам шта смем, шта не смем", истакао је Харис за Телеграф.рс.

У медијима су се појавили наводи да је Мелина по доласку у полицијску станицу навела како је наводно дошла да пријави насиље које трпи две године. Харис је овом приликом одбацио сваку причу да је до тога икада дошло.

"Никад је нисам ударио, према томе - насиља нема. Никад у животу. За 20 година, што је и она изјавила, тако да је то чиста лаж", јасан је био певач.

Мелини и њему је изречена хитна мера забране приласка и комуникације од 48 сати, али Харис сматра да би требало да траје много дуже.

"То зависи од тужиоца, али та забрана би требало да траје 180 година", рекао је славни певач.

Харис Џиновић је истакао и да њихова деца све ово тешко подносе.

"Шокантно подносе, јер је то чиста намера била да им се отац затвори.

На питање да ли су разговарали са мајком, Харис је рекао:

"Не знам да ли се чују, не чују... Знам да се Кан не чује с њом већ скоро два месеца. Ни поруке, ништа. Она је прво била љута на њега, а онда је детету пукао филм и рекао је ћао, довиђења".

(Телеграф.рс)  Фото: МОНДО/СТЕФАН СТОЈАНОВИЋ/ПИНК ТВ СЦРЕЕНСХОТ/ПАПАРАЗЗО ЛОВ

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Брано Томић Глоговац

02.04.2024 17:52

Харисе јеси стварно мислио да је она 30 година млађа од тебе стварно хтјела са тобом сто си ти лијеп и згодан?Не воли она твој старачки мирис него је искористила твоје паре а искрено не знам какав јој је желудац да је могла да буде са тобом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кумм

02.04.2024 19:29

Па јел проблем у Харису или у њој? Није је Харис натјерао. Ваљда је она та која је покварена и лазна а не Харис. Али да ти казем..Харке је прије 20 год ударао добро од тарабу..јако и прецизно💪🏻

Name

Изгледа

02.04.2024 18:12

Разорила породицу па би му још и слободу и иметак одузела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорчанин М.

02.04.2024 18:15

Харис остао достојанствен и господин као увек,остани такав.

ОДГОВОРИТЕ