Džinović nakon saslušanja: "Cilj je bio da me uhapse"

Haris Džinović je objasnio šta se dogodile protekle noći, kada je njegova bivša supruga Melina ušla u kuću u kojoj više ne boravi.

Zabava 02.04.2024 | 17:38
Džinović nakon saslušanja: "Cilj je bio da me uhapse"

Pevač je istakao za Telegraf.rs sledeće.

Na pitanje šta misli o tome koja je bila Melinina namera sa kojom je došla, istakao je da smatra da je reč isključivo o provokaciji, kako bi nasrnuo na nju.

"Ja sam pozvan u svojstvu građanina, nisam ni priveden, ni optužen, ni bilo šta drugo. Kao ni druga strana. Došao sam i zatekao sam Melinu tu (u kući, prim.aut.), i zamolio sam je najpristojnije da ode jer nema pravo boravka tu, s obzirom da živi u drugom delu grada, što ona nije htela.

Onda sam konsultovao advokata i advokat je rekao: "Pozovi policiju." Ja sam pozvao policiju koja je došla. Razgovor sa mnom, razgovor s njom, razgovor sa decom.

Zamolili su da odemo do policijske stanice u svojstvu građana, ne privedeni, što je vrlo važno, da damo izjavu. Otišli smo i dali smo izjave i to je cela priča", rekao je Haris na početku razgovora.

Na pitanje da li mu je advokat rekao ima li Melina pravo da dolazi u kuću u kojoj je živela, a u kojoj je sada Haris sa decom, pevač je istakao:

"Ne, nema pravo da dolazi ovde. Ona je napustila ovo, otišla je odavde i živi u drugom delu grada, u drugoj stambenoj jedinici. Ima pravo da dođe po garderobu i po svoje stvari, ali nema pravo ovde da boravi. Tu je tačka."

Na pitanje zbog čega se čak nekoliko sati zadržao u policijskoj stanici, Haris je objasnio.

"Zato što su to bili dugi izveštaji, u davanju izjava. Jedno, pa drugo, pa treće, i tako.

Smatra, Melinin cilj iznenadnog dolaska u vilu bio je provokacija.

"Mislim da je cilj bio čista provokacija, nameštena varijanta, ne bih li ja posegao za nekakvim nasiljem, pa da me onda zatvore, da dođe policija da me uhapsi radi nasilja u kući... Naravno, to se nije desilo, jer nisam toliko naivan pa znam šta smem, šta ne smem", istakao je Haris za Telegraf.rs.

U medijima su se pojavili navodi da je Melina po dolasku u policijsku stanicu navela kako je navodno došla da prijavi nasilje koje trpi dve godine. Haris je ovom prilikom odbacio svaku priču da je do toga ikada došlo.

"Nikad je nisam udario, prema tome - nasilja nema. Nikad u životu. Za 20 godina, što je i ona izjavila, tako da je to čista laž", jasan je bio pevač.

Melini i njemu je izrečena hitna mera zabrane prilaska i komunikacije od 48 sati, ali Haris smatra da bi trebalo da traje mnogo duže.

"To zavisi od tužioca, ali ta zabrana bi trebalo da traje 180 godina", rekao je slavni pevač.

Haris Džinović je istakao i da njihova deca sve ovo teško podnose.

"Šokantno podnose, jer je to čista namera bila da im se otac zatvori.

Na pitanje da li su razgovarali sa majkom, Haris je rekao:

"Ne znam da li se čuju, ne čuju... Znam da se Kan ne čuje s njom već skoro dva meseca. Ni poruke, ništa. Ona je prvo bila ljuta na njega, a onda je detetu pukao film i rekao je ćao, doviđenja".

(Telegraf.rs)  Foto: MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ/PINK TV SCREENSHOT/PAPARAZZO LOV

 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Brano Tomić Glogovac

02.04.2024 17:52

Harise jesi stvarno mislio da je ona 30 godina mlađa od tebe stvarno htjela sa tobom sto si ti lijep i zgodan?Ne voli ona tvoj starački miris nego je iskoristila tvoje pare a iskreno ne znam kakav joj je želudac da je mogla da bude sa tobom.

ODGOVORITE
Name

Kumm

02.04.2024 19:29

Pa jel problem u Harisu ili u njoj? Nije je Haris natjerao. Valjda je ona ta koja je pokvarena i lazna a ne Haris. Ali da ti kazem..Harke je prije 20 god udarao dobro od tarabu..jako i precizno💪🏻

Name

Izgleda

02.04.2024 18:12

Razorila porodicu pa bi mu još i slobodu i imetak oduzela.

ODGOVORITE
Name

Prijedorčanin M.

02.04.2024 18:15

Haris ostao dostojanstven i gospodin kao uvek,ostani takav.

ODGOVORITE