Северина опет на суду- тужи је судија!

Певачица Северина има заказано четврто рочиште на Опшинском грађанском суду у Загребу због тужбе коју је против ње подигла судија Луција Ласић.

Магазин 18.03.2024 | 17:04
Северина опет на суду- тужи је судија!

Она је тужи због повреде права личности, а од певачице тражи мало мање од 3.000 евра одштете. Поступак се води иза затворених врата. Певачица није обавезна да се појави на суду. Северину заступа адвокатица Јасминка Билош.

- Не могу вам ништа рећи о суђењу - рекла кратко Билош представницима медија након трећег рочишта.

Адвокатица судије Ласић била је тад рјечитија.

- Донета је одлука да је расправљање тајно те ни једна страна не сме давати информације о суђењу - рекла је адвокатица судије Ласић.

Судија Луција Ласзић тужила је Северину у фебруару 2020. због повреде права личности и тражила накнаду штете у износу мало мањем од 3.000 евра. Северина је, наиме, у окторбру 2019. на прес конференцији поводом почетка регионалне турнеје Магиц Тоур изјавила:

SeverinaФОТО: ПРИНТСЦЦРЕЕН

- Не знам зашто се чудим што се ово догађа и свом саставном психичком силовању од стране оца и институција кад у овој земљи нити жене нити девојчице немају судску заштиту и подршку за физичко силовање. Слично силовање сам и сама прошла на Жупанијском суду у Сплиту, и то у судском поступку покушаја одузимања детета код судије Луције Ласић.

Подсетимо, Ласић је била у судском већу на Жупанијском суду у Сплиту које је тад одлучивало о Северининој жалби на пресуду којом је одлучено да дечак станује с оцем Миланом Поповићем, док га мајка виђа, те је Северини одузето право одлучивања у питањима здравствене неге и образовања дечака.

(Курир/24сата.хр)

Коментари / 0

Оставите коментар