Ђоковић добитник АТП награде "Златни рекет"

- Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић добитник је АТП награде "Златни рекет" инспирисане филмским "Оскаром" за најбољу причу у свијету тениса.

Тенис 10.03.2024 | 20:58
Ђоковић добитник АТП награде "Златни рекет"

Гласањем тениских фанова на друштвеним мрежама Новак Ђоковић добио је "Златни рекет" за најбољу причу од АТП-а.

Ђоковићу је током интервјуа предата награда, коју је примио са одушевљењем, потпуно ушавши у манир глумца на додјелама престижних награда, пренио је РТС.

"Коначно, после толико година у улози Новака Ђоковића! Хвала свима, невероватно путовање претходних 20 година у улози Новака Ђоковића. Некад је био забаван, некад досадан, али то је део посла", рекао је Новак.

Ђоковићу у оквиру трећег кола Индијан Велса слиједи меч против Италијана Луке Нардија.

(Срна) Фото: Тањуг/АП 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ах што

11.03.2024 03:23

...га мрзи Запад! Бомбардовали му земљу а он од њих сада зараðује милионе! Умјесто да им јебе матер и све паре им баци у лице! Новак Ðоковић је од 2008 постао марионета Запада. Његов успон почиње са осмостаљивањем Косова. Има ту политике у Ðоковићевом наглом успјеху... Сумњам да су ту чиста посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За ах што

11.03.2024 20:06

... а чија си ти марионета??? Ако си писмен, прочитај шта си написао! Западу је НАЈВЕЋА казна то што је Ђоковић НАЈБОЉИ ТЕНИСЕР СВИИИИХ ВРЕМЕЕЕЕНА!!!! Какве то везе има са политиком и Косовом? Ко стоји на терену и игра??? Ако добро не видиш, узми наочаре... а и терапију... и то редовно! Да је Ђоковић грађанин било које друге земље на свијету, у злато би га окивали,... али ми балканци.... циганска посла! Мене је срамота за твој коментар!