Смијењен директор дворане због наступа Прије

Бранко Дукић, градоначелник Задра, сменио је директора Шпортског центра Вишњик Дениса Карловића због организације концерта певачице Александре Пријовић.

Магазин 28.02.2024 | 12:11
Смијењен директор дворане због наступа Прије

У овом центру ће у јуну бити одржан концерт Александре Пријовић. Дукић је прво одбио концерт ове популарне певачице, да би се након тога повукао и предомислио.

- Скупштина трговачког друштва ШЦ Вишњик д.о.о. коју представља градоначелник Града Задра припремиће одлуку о разрешењу директора тог друштва Дениса Карловића. Скупштина ће се сазвати идуће недеље - потврдио је за Задарски.хр Анте Ћурковић из канцеларије градоначелника.

У саопштењу Дукића се наводи да "већ неко време постоји нарушено поверење између директора и мене као градоначелника, што је резултирало овом одлуком"

"Првенствено се то односи на недоследност у комуникацији и различитим схваћањем приоритета у делатности самог Друштва. То неповерење продубљено је и у пригоди разговора о организацији концерата више извођача за које је директор тражио моју сагласност, иако то није уобичајено за слична догађања за која директор одувек потпуно самостално доноси одлуке.

Коначно, манипулирање нетачним информацијама према јавности нанело је репутацијску штету том трговачком друштву и граду Задру и потврдило немогућност даљње сарадње у условима међусобног неповерења.

Сва прошла и будућа улагања у тај спортски комплекс чине дугогодишњи програм развоја спорта града Задра који се проводи суставно у више мандата бивших градоначелника.

Кроз тај програм се улажу значајна прорачунска средства у нове спортске садржаје и тако ће бити у будућности те захваљујем на доприносу директору Карловићу који је учествовао у више таквих пројеката", пише у саопштењу градоначелника Задра.

(Јутарњи.хр) ФОТО: ЈУРИЦА ЦВИТАНИЋ/ЕXТРА ФМ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Какав блам

28.02.2024 12:54

Због тог разлога смјењивати директора,у најмању туку је глуп потез.Ако Пријин наступ доноси стетус било коне врсте,онда је,ОК.У супротном,изрецени су лазни наводу о узроку смјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

какав блам

28.02.2024 16:55

Колико имас ти од сколе ? Око колометар,толико и назад.

Name

Србин

28.02.2024 14:15

Пјесма Људе спаја…Бозе који болесници па Задар је Српска престолница

ОДГОВОРИТЕ