Драгана Мирковић открила детаље хуманитарне турнеје

Огњен Амиџић у новом издању емисије ''Амиџи шоу'' угостио је музичку звезду Драгану Мирковић, а том приликом они су се присетили њене изузетно богате певачке каријере и песама које је снимила за 40 година каријере.

Забава 07.02.2024 | 20:26
Драгана Мирковић открила детаље хуманитарне турнеје

- 40 година каријере. Ја рачунам децембар 1983. Моја прва плоча је изашла у мају 1984. Ја сам зато хтела да концерт у Арени буде у децембру, али не грешимо ни сада. Не знам искрено колико сам песама снимила до сада. Морам да признам да знам све мелодије, али кад су текстови у питању тако знам да оманем да нема даље... - рекла је Драгана и додала:

- Ја слушам неку другу музику, али нисам тио да седим код куће и слушам Драгану Мирковић. Расла сам захваљујући деки уз изворну музику, а обожавала сам Елвиса Прислија из филма Бриљантин. Волела сам нешто сасвим друго - поручила је певачица, а онда је проговорила о својој хуманитарној каријери ''До последњег даха'' и предстојећим концертима у београдској Арени.

ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

- Не ради се о томе да ја нећу трећу Арену, већ ја сам одговорна особа и превише волим и поштујем своју публику и да пружим максимум себе на првом, другом и трећем с 56 година мислим да не бих могла. Ја ћу после две Арене бити мртва жена. Трећа не долази у обзир. Знам своје могућности и хоћу да сви буду презадовољни. Ја сам хтела само једну Арену, али су ме убедили за другу. Претходна Арена је трајала четири и по сата. Ја сам хтела једну Арену да певам шест сати, али покварише ми план. Мени је то некако било вау. Од почетка је била моја идеја да турнеја буде хуманитарна и због тога сам одлучила да буду две. Срби за србе је једна дивна хуманитарна организација, њих сам пре две године упознала и десила се дивна енергија. Они су хтели једну Арену, а кад су чули да сам ја одлучила да радим целу турнеју, они су били шокирани, Ја сам хтела да се захвалим својој публици и Богу на свему. Како поклонити љубав него помоћи некоме коме је то потребно - открила је Драгана и проговорила о отказивању децембраских концерата због смрти свекрве.

Dragana MirkovićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

- Није лако, али никоме није лако у животу. То прихватам као нешто неминовно, није лако како се ја осећам, није лако организаторима јер су долазили људи из иностранства да буду на концерту. Има и оних који су већ били у Канади рецимо, а сад желе да ме слушају у Београду - поручила је Мирковићева.

(Курир.рс/ Пинк.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар