Северина и данас на суду: Они које треба ја да тужим туже мене!

Дан након што је певачица Северина отишла на заказано рочиште у Општинском грађанском суду у Загребу због оптужби за ухођење Гордане Буљан Фландер, бивше директорке Поликлинике за заштиту деце и младих града Загреба, те за слање увредљивих порука директорки школе Љиљани Клингер коју је похађао њен син, сада је поново пред истим судом, али због других оптужби.

Забава 06.02.2024 | 17:21
Северина и данас на суду: Они које треба ја да тужим туже мене!

Реч је о тужби која је подигнута у априлу због инцидента у школи у октобру 2019. године. Након што се није појавила на претходна два рочишта, (у новембру и априлу прошле године), тужба је опет била покренута. Учитељица од певачице тражи 70.000 куна одштете.

Певачица је на суд дошла око 9 часова, а рочиште је трајало више од два сата.

- Нажалост, морам долазити на суд зато што они које требам тужити ја, они туже мене. По принципу, убијте гласника - рекла је Северина за "24сата" након завршеног рочишта.

Подсетимо се, Северина је тада оптужила учитељицу да је њеног сина закључала у собу и психички и физички злостављала.

Ласић је била у судском већу на Општинском суду у Сплиту које одлучује о Северининој жалби на пресуду којом је одлучено да дечак станује са оцем, Миланом Поповићем, док га мајка виђа, те је Северини одузето право одлучивања у питањима здравствене заштите и образовања дечака. Та прва пресуда је подигла много прашине у јавности, а Северина је 2019. године на поменуту тему за "24 сата.хр" изјавила:

Severina, Severina VučkovićФОТО: АТА ИМАГЕС

- Не знам зашто се чудим што се ово догађа и психичком силовању од стране оца и институција кад у овој земљи нити жене нити девојчице немају судску заштиту и подршку за физичко силовање. Слично силовање сам и сама прошла на суду у Сплиту, и то у судском поступку покушаја одузимања детета код судије Луције Ласић.

(Курир.рс/телеграф)

Коментари / 0

Оставите коментар