Терзић: Звездини захтјеви највиши, циљ дупла круна

- Звездини захтеви су највиши, циљ је дупла круна. Ко није спреман да се носи са тим притиском није за црвено-бели дрес, рекао је генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић на почетку припрема за пролећни део сезоне.

Фудбал 10.01.2024 | 11:45
Терзић: Звездини захтјеви највиши, циљ дупла круна
 
 
"Имамо превелик број играча, Владан Милојевић је направио списак жеља, али не одређујемо ми ко ће отићи, а ко остати, него тржиште", истакао је Терзић.
 
Звезда живи од трансфера играча и од УЕФА бонуса, плус улазнице.
 
"Нећемо доводити левог бека, Мијатовић и Недељковић су последњи који су на продају, али тржиште ће одредити. Видећемо за Сремчевића, покушаћемо да ослободимо списак играча, али закључак је да не може да оде нико чији би одлазак угрозио освајање титуле, а то је рецимо
 
Мирко Иванић за кога смо добили понуду од шест милиона евра. Милојевић је тражио да Ндиаје остане, али прелазни рок је жива ствар", нагласио је Терзић и открио да се није разговарало о повратку Милана Борјана.
 
Звезда тренутно нема ниједан уговор са државном компанијом, а у јуну истиче уговор са Гаспромом.
 
"Десет година смо са нашом руском браћом, они пролазе кроз тешке тренутке, али увек су ту били за нас и сигуран сам да ћемо продужити уговор", поручио је Терзић.
 
Он је претходно у разговору са играчима у свлачионици рекао да су најплаћенији и да је титула под обавезно и још једном поновио да ће он да оде ако Звезда не буде шампион 
 
"Видите шта ћете и како ћете, не будемо ли шампиони. Најјачи смо, најквалитетнији, имамо најбоље услове, најплаћенији сте. Све осим титуле, не долази у обзир. Верујем у вас, само здравље да вас послужи, слушајте шефа као у прошлом мандату. Сви морате да се ставите само у функцију титуле", закључио је Терзић и потом новинарима рекао да очекује освајање титуле јер је Звезда јача кд Партизана и подсетио на "кладионичарске квоте" уочи претходног дербија, који је, како је навео, прилично несрећно изгубљен.
 
(Тањуг) Фото:Тањуг

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Србо

10.01.2024 15:55

Све је уништено па и спорт само криминал и криминалци напредују.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И овај нешто прича

10.01.2024 16:13

Побегао у ЦГ од суда и са доласком АВ ево га опет ту да просипа шупље. Србија земља чуда ал правих.

ОДГОВОРИТЕ