Рат се наставља: ЈК брутално напала Нућија!

Јелена Карлеуша поново је заратила са трепером Игором Панићем Нућијем, након што му је брутално одговорила на прозивке које јој је упутио у једном интервју.

Забава 30.11.2023 | 17:53
Рат се наставља: ЈК брутално напала Нућија!

Наиме, она је објавила стори на којем је треперу послала јасну поруку, јер како каже, стално је помиње.

- Зато те нема нигде ни у топ 5 да те неко слуша, пријатељу. 'Ајде ти лепо сјаши с' мене, не вадиш ме из уста месецима. Никада ти име нисам споменула. Схвати овај одговор као моју хуманитарну помоћ теби и твојој непостојећој каријери. П.С. Овај човек има надимак Нући, да објасним људима који не знају ко је - написала је ЈК на "сторију".

Jelena KarleušaФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН ИНСТАГРАМ

Иначе, Нући је недавно истакао да се осећа прозваним од стране Јелене, те је био приморан у више наврата да јој одговори.

- Осетио сам да је моменат да одговорим, а то сам урадио зато што ме је спомињала, директно или индиректно.

Подсетимо, цела драма је кренула када је Јелена током једног гостовања увредила Нућија.

- ...На пример неки Лил Микс или Пил, Лил Пикс, неки нови извођач има милијарду прегледа и на Јутјубу, Спотифају и гази неку Бијонсе, али Бијонсе крене на турнеју и у првих месец дана пријави зараду од 1,6 милијарди долара, а следеће године тај Лил Пикс, Нући, Ћући не постоји - причала је она за К1, на шта је он на свом Инстаграму одреаговао речима:

- Шта њаке ова Карли?

Igor Panić Nući, Jelena KarleušaФОТО: АТА ИМАГЕС, ПРИНТСЦРЕЕН

- Ова Карли (великим словима треба да пишеш моје име индијанцу) "њаке" по теби што не можеш да продаш 100 карата за концерт и трајаћеш до истека овог сторија, а коментаришеш мене! Сабери се! Да није малог Војаж, била бих још конкретнија него ми је мали симпа. Иди дели карте по школама и ради за 100 евра које ти као робу дају квази менаџери - узвратила је Јелена.

(Курир.рс/Информер)

Коментари / 0

Оставите коментар