Због онлајн изазова заглавио сијалицу у устима!

Идентификован само по презимену Чен, мушкарац је гледао онлајн снимак некога ко је набио сијалицу у уста, само да би открио да ли и он то може а на крају му се сијалица заглавила у устима , пише локални медиј ЦГТН.

Занимљивости 02.08.2023 | 15:33
Због онлајн изазова заглавио сијалицу у устима!

Чен се појавио у хитној помоц́и болнице у Џеђиангу са сијалицом која му вири из уста, након што је покушао један од најглупљих онлајн изазова који се могу замислити.

Дана 25. јула, ватрогасци у ватрогасно-спасилачкој бригади града Јујао, у Џеђангу, у Кини, суочили су се са једним од најбизарнијих случајева спасавања до сада.!

У њихову станицу је упао локални човек, који се звао само господин Чен, и покушао да им нешто објасни. Међутим, уста су мушкарцу била покривена мајицом, а уместо речи, чинило се да може да изговара само пригушене звукове.

Након што је скинуо импровизовану маску, разлог његовог необичног говора постао је очигледан – из уста му је вирила ЛЕД сијалица и покушавао је да добије помоц́ да је скине. Нажалост, то се показало као претежак задатак за ватрогасце.

Након што су прегледали уста мушкарца и проценили ситуацију, ватрогасци су закључили да је покушај да се извуче стаклена сијалица превише тежак и ризичан, јер би могло озбиљно да повреде чену усну шупљину ако стакло сијалице пукне.

Стога су господина Чена одвели у оближњу Јујао народну болницу, где је тим лекара схватио да човек не може довољно да отвори уста да безбедно уклони сијалицу. Уместо тога, користили су посебан отварач за уста да му помакну вилицу на једну страну и уклоне сијалицу.

Након што је одахнуо, Чен је рекао лекарима да му се сијалица заглавила у устима око два сата раније. Покушао је сам да је извади, али није могао да отвори уста довољно да стаклена сијалица безбедно заобиђе његове зубе, па је одлучио да потражи помоц́ стручњака.

Што се тиче разлога зашто је уопште заглавио сијалицу у устима, средовечни мушкарац је успутно рекао да је гледао како неко то ради на онлајн видеу и желео да види да ли и он то може.

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар