Резервисала вилу а добила хотел на Балију и то за мало пара!

Џасмин Гордон, 26, из Сомерсета, сасвим случајно успела је да резервише, односно букира читав хотел за мизеран новац! Џасмин је планирала је да резервише одмор из снова за своју породицу, посебно за баку и деду, који су одувек желели да оду на Бали

Занимљивости 31.07.2023 | 15:44
Резервисала вилу а добила хотел на Балију и то за мало пара!

Резервишуц́и унапред, Јасмине је првобитно мислила да је резервисала Аирбнб-а који би одговарао за седам чланова њене породице.

Али добила је много више него што је очекивала када је недељу дана пре поласка открила да је смјештај реновиран, па је уствари резервисала читав хотел!

Речено јој је да је оно што је мислила да је Аирбнб недавно претворено у хотел, а након неких преговора са менаџментом, то је недељу дана било за Јасмин и њену породицу.

Јасмине је рекла: Имају стално особље, обезбеђење, куваре и колица за голф да вас возе около. Веома је велик за Аирбнб, али прилично мали за хотел – свака соба има браву на вратима и сопствени апарат за кафу. Има нас само седморо, а у сам хотел може да се смести 18 особа.”

<див цласс="цоде-блоцк цоде-блоцк-дефаулт цоде-блоцк-4 цоде-блоцк-параф4-десктоп-адм">Јасмине, менаџерка маркетинга на друштвеним мрежама, признала је да је величина хотела била мало вец́а када је њена породица први пут стигла у рај.

Рекла је: ‘Немате своју кухињу. Ту је ресторан са куваром сваког дана до 23 сата и можете наручити доручак, ручак и вечеру. Мало је бизарно када је све само за мене и моју породицу.”

Упркос првобитној забуни око резервације, Јасмине је свој “несрећни” инцидент описала као “остварење снова” за своју породицу посебно за моју баку и деку

Млада жена, која је частила своју породицу на плац́еном одмору, дозволила је баки и деди да изаберу вилу на Аир БнБ-у.

Она је објаснила да је, иако су одабрали најскупљу опцију, ипак одлучила да је резервише јер: ‘шта баба хоц́е, баба добије’. Недељу дана пре посете, Јасмине је добила позив од менаџера који јој је објаснио да је вила претворена у хотел.

Менаџер се питао како је Јас успела да добије резервацију по тако ниској цени, додајуц́и да обично не би спустили цену ни током мање популарне сезоне.

Јасмин је обавештена да се цела вила променила, укључујуц́и оно што је укључено и собе.

Пар је ишао да се договорои са менаџером који је деловао ‘побеснело’, међутим Јасмине је остала упорна и захтевале да резервација остане по истој цени преноси <а хреф="хттпс://www.даилyмаил.цо.ук/фемаил/артицле-12335939/И-ацциденталлy-боокед-ентире-хотел-стафф-цхефс-Бали-фамилy-холидаy-тхоугхт-Аирбнб.хтмл">вест Даилy маил.

Корисници ТикТок-а били су подједнако изненађени како је Јасмине склопила такав посао.

Један је написао: “Њихова грешка је што нису отказали вашу резервацију када одлуче да промене менаџмент и изврше велика реновирања. Мислим да је то победа за тебе!’

Други корисник тиктока је рекао: “‘Ако вам треба још један члан породице, доступан сам за усвајање.”

Било је и оваквих коментара: :”Овде Индонежанин, молим вас дајте често и добро напојницу! Могуц́ност ‘случајног’ резервисања целог хотела наглашава диспаритет прихода’

Трец́и је додао: “То је њихова грешка, али ви такође спречавате друге људе да остану, што би могло да има огроман утицај на њихове напојнице/приходе.“

Али други је на горе поменути коментар ускочио у њену одбрану, рекавши: “Не знам зашто кажете да она није у праву због овога. Она не би требало да плати за њихове грешке. Резервисала је целу ствар тако да би требало да добије све’

<ифраме срц="//www.yоутубе.цом/ембед/хтЕwцЦеАЕМг" wидтх="560" хеигхт="314" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен">

<а хреф="хттпс://занимљивостидана.цом/занимљивости/слуцајно-резервисала-цитав-хотел-на-балију-за-мало-новца.хтмл">(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар