Rezervisala vilu a dobila hotel na Baliju i to za malo para!

Džasmin Gordon, 26, iz Somerseta, sasvim slučajno uspela je da rezerviše, odnosno bukira čitav hotel za mizeran novac! Džasmin je planirala je da rezerviše odmor iz snova za svoju porodicu, posebno za baku i dedu, koji su oduvek želeli da odu na Bali

Zanimljivosti 31.07.2023 | 15:44
Rezervisala vilu a dobila hotel na Baliju i to za malo para!

Rezervišući unapred, Jasmine je prvobitno mislila da je rezervisala Airbnb-a koji bi odgovarao za sedam članova njene porodice.

Ali dobila je mnogo više nego što je očekivala kada je nedelju dana pre polaska otkrila da je smještaj renoviran, pa je ustvari rezervisala čitav hotel!

Rečeno joj je da je ono što je mislila da je Airbnb nedavno pretvoreno u hotel, a nakon nekih pregovora sa menadžmentom, to je nedelju dana bilo za Jasmin i njenu porodicu.

Jasmine je rekla: Imaju stalno osoblje, obezbeđenje, kuvare i kolica za golf da vas voze okolo. Veoma je velik za Airbnb, ali prilično mali za hotel – svaka soba ima bravu na vratima i sopstveni aparat za kafu. Ima nas samo sedmoro, a u sam hotel može da se smesti 18 osoba.”

Jasmine, menadžerka marketinga na društvenim mrežama, priznala je da je veličina hotela bila malo veća kada je njena porodica prvi put stigla u raj.

Rekla je: ‘Nemate svoju kuhinju. Tu je restoran sa kuvarom svakog dana do 23 sata i možete naručiti doručak, ručak i večeru. Malo je bizarno kada je sve samo za mene i moju porodicu.”

Uprkos prvobitnoj zabuni oko rezervacije, Jasmine je svoj “nesrećni” incident opisala kao “ostvarenje snova” za svoju porodicu posebno za moju baku i deku

Mlada žena, koja je častila svoju porodicu na plaćenom odmoru, dozvolila je baki i dedi da izaberu vilu na Air BnB-u.

Ona je objasnila da je, iako su odabrali najskuplju opciju, ipak odlučila da je rezerviše jer: ‘šta baba hoće, baba dobije’. Nedelju dana pre posete, Jasmine je dobila poziv od menadžera koji joj je objasnio da je vila pretvorena u hotel.

Menadžer se pitao kako je Jas uspela da dobije rezervaciju po tako niskoj ceni, dodajući da obično ne bi spustili cenu ni tokom manje popularne sezone.

Jasmin je obaveštena da se cela vila promenila, uključujući ono što je uključeno i sobe.

Par je išao da se dogovoroi sa menadžerom koji je delovao ‘pobesnelo’, međutim Jasmine je ostala uporna i zahtevale da rezervacija ostane po istoj ceni prenosi vest Daily mail.

Korisnici TikTok-a bili su podjednako iznenađeni kako je Jasmine sklopila takav posao.

Jedan je napisao: “Njihova greška je što nisu otkazali vašu rezervaciju kada odluče da promene menadžment i izvrše velika renoviranja. Mislim da je to pobeda za tebe!’

Drugi korisnik tiktoka je rekao: “‘Ako vam treba još jedan član porodice, dostupan sam za usvajanje.”

Bilo je i ovakvih komentara: :”Ovde Indonežanin, molim vas dajte često i dobro napojnicu! Mogućnost ‘slučajnog’ rezervisanja celog hotela naglašava disparitet prihoda’

Treći je dodao: “To je njihova greška, ali vi takođe sprečavate druge ljude da ostanu, što bi moglo da ima ogroman uticaj na njihove napojnice/prihode.“

Ali drugi je na gore pomenuti komentar uskočio u njenu odbranu, rekavši: “Ne znam zašto kažete da ona nije u pravu zbog ovoga. Ona ne bi trebalo da plati za njihove greške. Rezervisala je celu stvar tako da bi trebalo da dobije sve’

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar