Најбогатији просјак на свету је милионер!

Индијског човека који проводи дане тражец́и од људи ситниш на улицама Мумбаја индијски медији су назвали “најбогатијим просјаком на свету“ који тврде да Бхарат Јаин има зарађених више од милион долара!

Занимљивости 13.07.2023 | 15:36
Најбогатији просјак на свету је милионер!

У Индији многи тј.већина и раде дуге сате сваког дана за неколико само стотина рупија,Бхарат Јаин, како су га у Индији провали “најбогатији просјак на свету“, наводно зарађује дневно између 2.000 (21€) и 2.500 рупија (око 27€) тражец́и од великодушних људи новац и остало.

Џаин просјачи на прометним локацијама у Мумбају као што је железничка станица Цххатрапати Схиваји Махарај Терминус (ЦСМТ) или Азад Маидан вец́ дуги низ година и накупио је прилично богатство.

Очекује се да ц́е његова нето вредност бити око или преко  1 милион долара, а укључује стан са две спавац́е собе у Мумбају вредан 102.366 евра и две продавнице у Танеу које се изнајмљују за 30.000 рупија месечно.

Процењује се да његов месечни приход варира између 60.000 рупија (731 долара) и 75.000 рупија (914 долара), што је очигледно много више него што вец́ина запослених Индијаца зарађује. Напомињемо вас да је просечна месечна плата у индији око 350 евра. Почев од 100 евра па  навише..све зависи од послова и места где живите у Индији.

Према Ецономиц Тимес-у, Бхарат Јаин није себи приуштио да настави било какво формално образовање и прибегао је просјачењу да би зарадио за живот. Његова деца, с друге стране, нец́е иц́и његовим стопама Они су вец́ завршили школовање у обичним школама и вец́ су запослени.

Јаинова породица га стално саветује да престане да моли јер могу себи приуштити да живе удобно без тога, али он наставља да излази на улице скоро сваки дан.

Бхарат Јаин је био на насловницама вести у Индији због своје мање од оскудне зараде од 2015. године када је његова репутација богатог просјака почела да расте. Индијски медији од тада стално помињу његово име тражец́и следец́у виралну вест.

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар