Гоца Божиновска због Шијана оставила Халида!

Гоца Божиновска (54) пре пуне три деценије била је у вези са Халидом Муслимовићем (58), а босанског певача оставила је онда када је упознала Зорана Шијана.

Забава 09.12.2019 | 14:05
Гоца Божиновска због Шијана оставила Халида!
Како се прича, љубав међу Гоцом и Халидом родила се током заједничке турнеје, када је Муслимовић био озбиљна звезда са великим хитовима.

У то време, Гоцина два албума нису заживела код публике, а певачица је већ имала пропали брак са композитором Радетом Вучковићем, са којим је добила и ћерку Јелену.

- Он је важио за великог заводника откако се појавио на естради. Што се Гоце тиче, с њом га је спојио менаџер који је њу позвао да наступа с Халидом. Убрзо пошто су почели да путују широм региона, зближили су се емотивно и почели да се забављају. Није то била класична веза, бар не с Халидове стране, јер се он у то време виђао и с другим девојкама. Знам да му се Гоца много свиђала, али није планирао с њом брак - прича извор.



Доказ колико су Гоца и Халид били блиски јесте и тај што је он написао све песме за њен трећи ЦД "Желим да ме желиш" из 1989. године. Преко својих контаката ургирао је да песме објави сарајевска издавачка кућа "Дискотон", која је тада сарађивала с великим именима. У томе је и успео.

Гоца је прве две плоче снимила за "Дискос" и "Југодиск", а прелазак у "Дискотон" био је степеник више, за шта је Муслимовић више него заслужан.

И поред свега тога песме нису прошле у народу, али је Гоца ипак имала довољно посла.



Међутим, љубав између ње и Халида пукла је онда када је Гоца упознала тада будућег супруга Зорана Шијана.

- Отишла је са Златом Петровић у Црну Гору и тамо је срела Зорана. Кад се вратила у Београд, почела је да се забавља с њим, а Халиду је престала да се јавља. Дакле, званичног раскида није било. Муслимовић је од некога чуо да Гоца има новог дечка, па му је све било јасно. Њих двоје су до данас остали у пријатељским односима - објашњава извор.



Ипак, Гоца каже да међу њима није било ништа више од пријатељства.

- Халид и ја смо дугогодишњи пријатељи, радили смо на мом албуму. Ништа више од пријатељства међу нама није било. И сад бисмо се виђали као некад, али раздвојио нас је онај рат. Он ми је и дан-данас остао добар пријатељ - рекла је Божиновска за Курир.

Сем Гоце, Халид се забављао и са Весном Змијанац. Муслимовић је био заљубљен и у Злату Петровић, али она није у њега.

- Једно време сам код њега и живела, јер смо много путовали тада, имали смо три концерта дневно. И тада је мени Халид говорио да сам ја његова неостварена љубав, а ја му кажем: "Чекај, мацо, ред је подугачак" - нашалила се Злата.

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар