Сораја прославља рођендан у Бечу, искеширала 80.000 евра!

Сораја Вучелић 11. новембра напунила је 33 године, али је славље решила да организује вечерас, 17. новембра. Њена другарица Ана Кораћ у Беч је стигла дан раније, како би Сораји помогла у финалним припремама за журку.

Забава 17.11.2019 | 19:00
Сораја прославља рођендан у Бечу, искеширала 80.000 евра!
Вучелићева је својим пријатељима желела да приушти провод за памћење, па им је платила авионске карте до Беча и смештај у луксузном хотелу, а онда резервисала је и један од најскупљих ресторана у аустријској престоници. Осим тога, на прослави је требало би да певају и Александра Младеновић и Љуба Аличић, а Сораја је позвала и Радишу Трајковића Ђанија, јер обожава његове песме.

- Сораји је рођендан био 11. новембра, али будући да тог дана није могла да окупи цело друштво, решила је да га прослави у недељу. Сораја сваке године направи велико славље, а ове године је желела да буде још веће, па ће на њеној приватној журки бити око 50 пријатеља. За прославу је изабрала аустријску престоницу пошто доста времена проводи тамо и за њу је то један од најлепших европских градова - каже извор.



- Она је за рођендан резервисала један познати бечки ресторан и уопште није штедела. Тражила је да се направи посебан мени за њено друштво, а тај луксуз ће је коштати више од 10.000 евра. Само боца квалитетног вина у том ресторану кошта 500 евра, Сораја је желела да њени пријатељи максимално уживају, па је тражила да се на столу нађу најскупља пића, а наручила је 50 флаша шампањца „дом перињон“. Међутим, највише новца је дала за рођенданску торту, коју је наручила неколико дана пред рођендан. Торта је висока метар и по и цела је облепљена доларима, а коштала ју је 10.000 евра - тврди извор близак Вучелићевој.

- Сораја је на рођенданску журку позвала своје најближе пријатеље, а међу њима је и њена другарица Ана Кораћ, која је стигла у Беч у суботу ујутру како би јој помогла у припреми. Сораја је Кораћевој платила авионску карту и хотел у којем и она борави, а то је иначе један од најскупљих и најлуксузнијих хотела у Бечу, у којем ноћење кошта 400 евра. Осим Кораћевој, Сораја је платила и авионске карте и смештај свим пријатељима јер је желела да буде добра домаћица. Другарице ће се у том хотелу сређивати пред журку, а фризери и шминкери ће такође доћи у хотел. Дан пред журку, Сораја је са Аном јуче била у шопингу како би помогла другарици да одабере аутфит за журку - открио је извор, па наставио о музици која ју је коштала 30.000 евра.



- Око 30.000 евра је дала музичарима који ће певати на њеној журки. Сораја је на журку позвала Ђанија, који је за викенд наступао у Швајцарској и који би директно са наступа требало да дође у Аустрију. Будући да Сораја обожава његову музику, Ђани јој је обећао да ће јој отпевати неколико песама на увце. Осим тога, Сораја је ангажовала и Александру Младеновић и Љубу Аличића да јој певају на журки - закључио је извор за Ало!.

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар