Тешка саобраћајна несрећа на путу Добој - Модрича

На магистралном путу Модрича - Добој, у мјесту Дуго Поље, једна особа је погинула, а због саобраћајне незгоде је потпуно обустављен саобраћај.

Република Српска 10.11.2019 | 23:52
Тешка саобраћајна несрећа на путу Добој - Модрича
Из Ауто-мото савеза Републике Српске су навели да је саобраћај обустављен од 21:00 сати и да се возила преусмјеравају на регионални пут Модрича - Добој.

Према незваничним информацијама, једна особа је смртно страдала, а повријеђене су три особе, међу којима је двоје дјеце.

Како преносе медији, ријеч је о дирекном судару два возила. У току је полицијски увиђај.

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Романија

11.11.2019 01:28

Шта је ово у разним несрећама дневно гине двоје или више лица у БиХ. Убиства, самоубиство, саобраћајне незгоде, пожари, итд. Страшно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путник

11.11.2019 06:18

Ту дионицу сам прошао синоћ око 19 часова, изводе се радови мјења се асвалт, а тек су почели са исцртавањем хоризонталне сигнализације, пуне и испрекидане линије.Киша је падала и апсолутно се ништа не види ноћу, а као што написах нема на новоасфалтираној дионици ни пуне бијеле ни испрекидане линије

ОДГОВОРИТЕ
Name

како то,

11.11.2019 07:21

Ово је горе него рат! У тој дрзави нема никога паметнога само се зури трља и на ниста сене мисли, Ауто сколе са овим бројем мртвих не слузе никоме а Полиција од увјек ради за своје дјепове.Крив је онај ко не плати! У свијету то нема нигдје да се цека на судију, тузиоца,попа и постара то се мора сто прије склонитиса пута јер други цекају.

ОДГОВОРИТЕ