Лопов се напио па заборавио да побегне!

Неки лопови буду ухваћени због тога што се врате на место злочина, неки некад ни не оду. Као што је урадио овај лопов из швајцарске који се напио и заборавио побећи с места злочина!

Занимљивости 07.11.2019 | 16:00
Лопов се напио па заборавио да побегне!
Несвакидашњу ситуацију преко онлине светских медија нам "открила" швајцарска полиција која је решила бизарну и занимљиву крађу 31 вредне боце вина и шампањца.

А све је кренуло тако што су швајцарски полицајци позвани у једну стамбену зграду недалеко од Цириха како би истражили провалу у подрум, известила је локална полиција у среду.

Приликом прегледања подрумских просторија полицајци су уочили осумњиченог који је украо боце вредне 2.000 швајцарских франака.

Међу украденим флашама је било неколико флаша познатог француског произвођача "Цхатеау Моутон Ротхсцхилд", као и шампањца "Дом Перигнон".

Што је најзанимливије и најсмешније том приликом полиција је уз део плена пронашла пијаног лопова који је попио на лицу места током следећих неколико дана неколико скупоцених флаша.

Припитог мушкарца који је ноћи проводио спавајући у гаражи стамбеног комплекса полиција је ухапсила на месту злочина.

Неименованом мшкарацу (38) одређен је притвор, али морао је да се хоспитализује због тровања алкохолом - наоди се у саоштењу швајцарске полиције.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бивси КВ Лопов

07.11.2019 16:49

Он се макар напио па није побјегао а ови наси лопови тријезни и опет нигдје не бјезе.

ОДГОВОРИТЕ