Романа нашла своју срећу са Италијаном!

Романа Панић је око годину дана у вези с бизнисменом из Италије, а на његов предлог је недавно спаковала кофере и преселила се у ову земљу.

Забава 02.11.2019 | 11:00
Романа нашла своју срећу са Италијаном!
Романа већ годинама покушава да од јавности сакрије свој љубавни статус, па никада није жељела да одговара на градске приче када су је повезивали са многим мушкарцима са јавне сцене Србије.

Никада није жељела да потврди везу ни са једним мушкарцем осим са грчким адвокатом Фотосом Питађисом, са којим је била неколико година у љубави, а потом се он оженио глумицом Николетом Каром.

Романа је коначно пронашла своју срећу у Италијану са којим је скоро годину дана у емотивној вези, те је због ове љубави спаковала кофере и преселила се у Италију.



- Више од шест месеци Романа живи у Италији, а повремено сврати у Србију и Бањалуку, када се ужели породице и пријатеља. Срећу је пронашала у љубави с бизнисменом из Италије са којим се упознала преко пријатеља на једној вечери. Након низа размењених порука и заједничких излазака упловили су у љубавну везу, а Романа је коначно срећна и задовољна. После неколико месеци забављања, на његов предлог преселила се у Фиренцу и препустила чарима заједничког живота - открио је извор близак певачици.

- Романа не жели да експонира ову везу у јавности, зато и не прича о томе, нити било гдје објављује фотографије са својим изабраником. Коначно је пронашла мир и срећу и не жели да јој било ко то поквари - додао је извор, а колико јој је лепо у Италији, најбоље показују фотографије које Романа објављује на друштвеној мрежи Инстаграм, док осмех с лица не скида.



"Само нам је љубав потребна", написала је певачица у опису једне фотографаије коју је поделила на Инстаграму на којој је у загрљају мушкарца коме је сакрила лице, а фотка је настала за "Дан заљубљених".

Извор:Курир.рс, Фото: Принтсцреен Инстаграм

Коментари / 0

Оставите коментар