Шок након порођаја: Да ли је то моје дијете?

Латиноамериканка Едит Гарсија (33) из Калифорније у јуну 2014. године родила је дјевојчицу Татијану, али када ју је први пута угледала, и сама се запитала да ли је њен супруг отац новорођенчета.

Здравље 30.10.2019 | 08:15
Шок након порођаја: Да ли је то моје дијете?
Иако је знала да није преварила свога супруга, запитала се да ли је то урадила, а да није била ни свјесна, јер је дјевојчица која се родила имала јако свијетлу кожу и готово бијелу косу, преноси Вечерњи лист.

– На тренутак сам погледала у свог супруга и преиспитала своје одлуке. Било ми је смијешно јер сам знала да ни једно од нас двоје не би тако нешто учинило, али када погледате дијете које је родила тамнопута мексичко-америчка жена, запиташ се иако се ради о теби – рекла је мајка.

На њену срећу, ипак није имала аферу које ни сама није била свјесна него су она и супруг Раул носиоци гена за албинизам, али то нису знали.

Иако су јој родитељи тамније пути са црном косом и тамно смеђим очима, дјевојчица има готово бијелу косу, свијетле је пути и плавих очију. 

– Касније смо супруг и ја сазнали да имамо албинизам у породици, али посљедњи случај је забиљежен барем пет генерација уназад – испричала је Едит.

Малена Татиана је, каже, атракција гдје год да се појаве.

– Она зна да је посебна. Навикла је на пажњу непознатих људи и чини се да јој то не смета. Мислим да је то важно и за њу, да се осјећа самоувјерено и да зна да је посебна на свој начин, но и даље једнака као и ми – каже мајка петогодишњакиње.

(Агенције)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Оља

30.10.2019 08:06

И до пет генерација уназад! То побуди на размисљање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТРЕБА

30.10.2019 08:51

Размислити 500 година турци били на овим просторима ција ли крв теце насим венама цији ли смо ми потомци када знамо ста су турци радили и какви су обицаји били ух ух ух

ОДГОВОРИТЕ
Name

Асд

31.10.2019 09:03

Генетичка истраживања говоре да с Турцима ненамо готово никаквих дидирних талаја, шта више имамо више генетичкие сличности с германима него ли с турцима или пак с русима.

Name

албино

30.10.2019 10:50

То је данас врло популарно на друштвеним мрежама, албино дјеца и одрасли зарадјују велике паре, једини проблем је сунце, читав живот се мора чувати .

ОДГОВОРИТЕ