Мекгрегор: Враћам се, хоћу реванш са Хабибом у Москви!

Ирски борац Конор Мекгрегор рекао је данас да ће се такмичењу у мешовитим борилачким вештинама вратити у јануару у Лас Вегасу.  Конор Макгрегор најавио повратак у УФЦ октагон! И наравно извређао на пасја кола Хабиба Нурмагомедова усред Москве.

Остали спортови 25.10.2019 | 20:21
Мекгрегор: Враћам се, хоћу реванш са Хабибом у Москви!
Мекгрегор је рекао да ће се "потпуно концентрисан" вратити у октагон за борбу 18. јануара у Лас Вегасу.

"То је моја повратничка борба. За 12 недеља од ове суботе. У одличном сам физичком стању. Договорио сам датум са УФЦ и није ме брига ко ће ми бити противник", рекао је Мекгрегор, пренео је Би-Би-Си (ББЦ).

Мекгрегор је завршио каријеру пре седам месеци, а није се борио од октобра прошле године, када је у УФЦ 229 изгубио од Хабиба Нурмагомедова. По завршетку меча дошло је до туче, па је Мекгрегор суспендован на шест месеци и кажњен са 50.000 долара.

Он је рекао да планира још два меча, укључујући и реванш са Нурмагомедовим у Москви.

Током конференције изнео је низ увреда на рачун руског шампиона. После прве борбе, Мекгрегор је рекао да жели да се бори против победника дуела Нејта Дијаса и Хорхеа Масвидала, а затим са Нурмагомедовим или Тонијем Фергусоном.

"Ићи ћу кроз списак играча као моторна тестра кроз путер", навео је 31-годишњи Ирац.

Он је рекао да планира да се уздржава од алкохола и ноћних излазака, како би се припремио за меч у јануару.

"Потребно вам је 66 дана да створите навику. Сада идем у кревет раније и устајем раније. Структурирани приступ је кључ успеха. Сви милијардери морају бити организовани", рекао је некадашњи светски шампион у перо категорији.

Два пута заредом је добио батине, али кога брига. Милиони од "бокс" меча са Флојдом Мејведером јуниором и потом обрачуном са Хабибом Нурмагомедовим у УФЦ-у напунили су касу Конора Макгрегора до врха.

Од последњег меча, тог са Нурмагомедовим, прошло је нешто више од годину дана и лајави Ирац се коначно јавио и појавио. И најавио да се враћа у Ултимате Фигхтхинг Цхампионсхип почетком наредне године. Наравно, у Лас Вегасу.

"Потребно ми је 66 дана за припреме и већ сам их почео. Рано лежем, рано устајем, све радим по распореду јер је дисциплина кључ успеха. Сада се враћам у форму. Дуго сам у спорту и знам како се то ради. Није лако...", изјавио је Макгрегор у Москви.

Наравно, главна тема је био Хабиб Нумрагомедов, руски, а заправо дагестански борац, звер са Кавказа који је прошлог септембра прво пребио Макгрегора, па потом и неколико људи из његовог угла, што је била кулминација серија увреда које је Ирац упутио њему. Сви очекују реванш, осим Нурмагомедова кои је рекао да га бивши шампион не интересује.

"Заиста желим да се борим у мајци Русији. Волим ризике. Али прво имам меч 18. јануара у Лас Вегасу, али не смем да кажем име противника, пошто би ме ови из УФЦ-а убили. А онда ћу се у Москви борити против победника меча између Тонија Фергусона и Хабиба Нурмагомедова. Москва заслужује ову борбу, а ја освету. Гледао сам 888 пута како ме је Хабиб удавио и ред је да све то средим у реваншу"

Упитан зашто није био у Абу Дабију где се почетком септембра његов омражени ривал вратио након суспензије у октагон против Дастина Поријеа након суспензије због немира након дуела са Макгрегором, Ирац је коначно показао правио лице:

"Нисам дошао у Абу Даби зато што ме није интересовало. Има и других ствари у животу. А зашто бих био тамо када Хабиб већ добро зна како ми смрди задњица. После 15 секунди борбе Хабиб ми је био у ногама и гурао ми нос у задњицу! Мирисао ју је током целе борбе. Ако желите да знате како ми смрди задњица, само питајте њега. А Поријеа сам добио за 99 секунди, тако да ме тај меч никако није интересовао"

За крај, Макгрегор се похвалио и да је упознао председника највеће земље света Владимира Путина и да му је дао боцу његовог вискија.

"Драго ми је да сам поново у мајци Русији, посебно у Москви. Увек осећам љубав овде. Био сам овде пре годину дана, срео сам се са Путином. Дао сам му боцу мог вискија, али га није пробао пре него што је то урадио неко из његовог обезбеђења. Опасно му је обезбеђење, са њима нема шале, најбољи су на свету и са њима боље да немате проблема."

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар