Михајловић поново на тренингу Болоње!

После терапије - опет на тренингу: Синиша Михајловић изгледа све боље! По сваку цену против Јувеа и пријатеља Сарија! Играчи одушевљени. . .

Фудбал 17.10.2019 | 23:45
Михајловић поново на тренингу Болоње!
Недељу дана након што је завршио други циклус лечења од леукемије, Синиша Михајловић (50) вратио се на своје радно место - у спортски центар Болоње.

Темпераментни тренер и велики борац ради заједно са екипом на припреми суботње утакмице против Јувентуса у гостима (20.45, ТВ Арена спорт), а снимак са тренинга охрабрује.

Чини се да Михајловић изгледа значајно боље него током интензивне терапије и да полако враћа килажу.

Подсетимо, српски стручњак саопштио је почетком лета да болује од тешке болести и одмах је почео лечење у Италији. За то време је ипак добијао шансу да излази из болнице и да води свој тим на појединим мечевима.

Почетком месеца, непосредно после завршетка терапије, он је упутио извињење Болоњи и Реал Мадриду, који је гостовао на стадиону "Ренато Дал' Ара" поводом прославе рођендана домаћина. Миха је тада остао код куће, са најближима, а недељу дана касније поново је у свом "природном станишту" - на терену, где командује.

Цела породица је провела недељу у Рим, али најтеже гостовање у Серији А Синиша Михајловић једноставно није могао да пропусти. Болоња у суботу увече игра против Јувентуса у Торину и шеф струке је желео да по сваку цену буде уз екипу у најтежим тренуцима. А кад Јуве развеже своју игру за противника то често буду најтежи тренуци.

Бап зато, мало изненађење за играче у тренинг центру Кастелдеболе. Нешто пре 15 сати Михајловић се појавио. Тренинг је био затворен за јавност, али је Болоња по друштвеним мрежама пренела делић атмосфера.

Медији на Апенинима’пишу да ће Михајловић сигурно бити ту и на сутрашњем тренингу, а да идеја је да буде са играчима и у карантину у једном торинском хотелу. Наравно, потом и на самом стадиону, да се поздрави са великим пријатељем Маурициом Саријем, а онда да покуша и да победи једног од ментора.

Михајловић је наиме 11. јануара 2015. године после утакмице Сампдорија – Емполи пришао колеги са противничке клупе и замолио за дозволу да присуствује Саријевим тренинзима. Што се каже, да “краде занат“ тадашњем тренеру Емполија. Сари је био изненађен, Михајловић је у то време био много звучније име, али је одмах увидео какав је тактичар старији колега. Разменили су телефоне и који месец касније Михајловић је стигао у Монтеборо спортски центар у коме је четири дана учио од Сарија. Родило се пријатељство, траје и до дан данас.

У суботу ће додуше бити заборављено, барем на тих 90 минута.

Као што смо и очекивали, Миха храбро бије битку против болести.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар