ЈК:Врањеш ми је направио пакао од живота!

Јелена Карлеуша по први пут јавно је проговорила о Огњену Врањешу, оптуживши га за све лоше што јој се догодило од почетка ове године. Како каже, он јој је направио "пакао од живота", због њега јој је живот био у опасности а брак са Душком Тошићем на климавим ногама.

Забава 15.10.2019 | 11:00
ЈК:Врањеш ми је направио пакао од живота!
Са друге стране, певачици је лакнуло пошто се коначно помирила са Светланом Цецом Ражнатовић. Њих две су прошле недеље повукле тужбе за међусобне увреде из 2017. године у Првом основном суду у Београду.

"Покушај медијације између Цеце и мене је успео. Људски смо се помириле", истакла је ЈК.

"Врањеш је заслужан за сав пакао и хаос који ми се дешавао од почетка ове године. Због свега што је изашло у јавност мени је живот био у опасности. Угрожена ми је била и породица. Тај човек ми је учинио толико зла и онда ме је још и тужио! Али тако то иде у Србији", прокоментарисала је она за Ексклузивно, која се у истом том периоду суочила и са смрћу мајке Дивне.

"Последњи моменти живота моје мајке прошли су у великом стресу и бригама за мене. Медијима то не могу да опростим! Не желим да се светим, али бих волела да сви који су учествовали у том линчу добију оно што заслужују. Тако ће и бити, јер карма је ку*ка", поручила је она.



Певачица се осврнула и на рочиште које је имала прошле недеље са Врањешом у Првом основном суду у Београду. Фудбалер, који тренутно игра за грчки АЕК, тужио је певачицу због претњи убиством које му је ЈК упутила у свом отвореном писму на Фејсбуку.

"Нисам се појавила на том рочишту. Није ни било потребе јер сам свој исказ у вези с тим случајем већ дала", изјавила је она.

Иначе, "Мала од скандала" недавно се јавно извинила свом супругу Душку Тошићу због свега што је истрпео због њене афере са босанским фудбалером.

"Дивим се Душку, испао је велики господин. Тако се игноришу мишеви и багра. Од њега треба учити. Заслужио је поштовање и велико извињење за сав пакао који је због мене прошао у медијима", поручила је она путем друштвене мреже Инстаграм.

Извор:Курир,рс/Информер Фото:НемањаНиколић ,ДраганаУдовичић,инстаграм

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јест

15.10.2019 14:09

А док је Врањеш чешљо вуну није се бунила

ОДГОВОРИТЕ
Name

Касно

15.10.2019 20:11

си се сјетила Дуска.Када си му набила рогове.И осрамотила га та цео зивот.Бљак.