Тест: Сачували ноге, узели паре, одгирали неријешено!

Бразил и Сенегал забавили публику у Сингапуру - 1:1.

Фудбал 10.10.2019 | 18:08
Тест: Сачували ноге, узели паре, одгирали неријешено!
Национални стадион у Сингапуру био је овог поподнева поприште егзотичног пријатељског меча између Бразила и Сенегала, а коначан резултат и реми (1:1) вероватно су и најреалнији исход овог дуела. Без такмичарског набоја, с намером да се сачувају ноге, а узме лова, наступили су играчи оба тима и одгирали занимљив меч који је лако могао да превагне на страну афричког тима.

Доста среће су имали Бразилци у финишу, пошто је прва звезда Сенегала Садио Мане погодио стативу. Бразил је повео преко Бобија Фирмина у деветом минуту после лепе акције у којој му је асистирао Габријел Жезус, али је Сенегал, који је играо храбро прилику за изједначење дочакао у финишу првог дела.

Дани Алвес и Маркињос су заједнички оборили Манеа у продору, а нападач Бристол Ситија Фамара Деидијуреализовао најстрожу казну у 45. минуту за коначних 1:1.Бразил је имао иницијативу у другом полувремену, али осим неколико покушаја са дистанце Нејмара нисмо видели озбиљније ситуације пред голом Сенегала.

Кариоке су на овом мечу наступиле у јаком саставу: Едерсон - Дани Алвес, Маркињос, Тијаго Силва, Алекс Сандро (Ренан Лоди) - Артур (Енрике Матеус), Каземиро - Габријел Жезус, Кутињо (Ричарлисон), Нејмар - Фирмино (Евертон). За Бразилце ово није крај турнеје, они остају у Сингапуру где их 13. октобра очекује нова провера са репрезентацијом Нигерије.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар