Хит скандал, главни актери - жене британских фудбалера!

Јавни, сочни обрачун започела је супруга Вејна Рунија!

Фудбал 12.10.2019 | 11:48
Хит скандал, главни актери - жене британских фудбалера!
Колин Руни, жена Вејна Рунија и мајка четворо деце, огласила се на Тwиттеру објавом која је узбуркала јавност у Британији!

"Већ неколико година, особа коју познајем пратила је мој приватни налог на Инстаграму и одавала детаље мог приватног живота таблоиду 'Сан'. Толико информација је отишло тим новинарима, о мени, мојој породици и пријатељима, све без мог знања или дозволе.

Након дугог покушавања да утврдим о коме је реч, из више разлога, почела сам да сумњам на једну особу. Како бих доказала да је то она, смислила сам ову идеју. Блокирала сам све пратиоце тако да не могу да виде моје 'сторије', осим тог ЈЕДНОГ ЈЕДИНОГ налога. Моји пријатељи сигурно су се питали зашто више не постављам сторије.

Током пет месеци, постављала сам читав низ лажних информација на сторије које види само једна особа, и онда их сутрадан читала у 'Сану'. Међу њима су приче о одабиру пола бебе, о повратку на ТВ и последња прича о поплави у подруму наше нове куће.

Тешко ми је било да све то задржим за себе, али сам морала, како бих коначно имала доказе да је то та особа. Сачувала сам и 'скриншотовала' све оригиналне 'сторије', на којима се јасно види да их је прегледала једна особа.

Та особа је Ребека Варди," написала је Колин.

Супруга Џејмија Вардија одговорила јој је на Тwиттеру, уз читав низ "сломљених срца".

"Као што сам ти рекла у телефонском разговору, само је требало да ме позовеш. Да ме питаш шта се дешава. Током година, многи људи су имали приступ мом налогу, и недавно сам схватила да изгледа пратим многе људе које ни не познајем. Драга си ми, Колин, не знам зашто ово нисмо решиле некако другачије, уместо да ме овако извргнеш руглу када сам у поодмаклој трудноћи. Новац ми није потребан, зашто бих некоме продавала приче о теби када свих ових година одбијам да о теби кажем и реч када ме новинари зову," написала је Ребека, која чека друго дете са фудбалером.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар