Солскјер оптужио звијезде да га намерно минирају!

Ливерпул би могао да му дође главе, Нагелсман могућа замена. . .  Натегнута ситуација након пораза од Њукасла. . .

Фудбал 10.10.2019 | 20:40
Солскјер оптужио звијезде да га намерно минирају!
Репрезентативна пауза није могла да дође у бољем тренутку за Манчестер јунајтед. Док конкуренција хвата озбиљан залет за предстојећу шампионску трку, великан с Театра снова нашао се у ситуацији да је на прагу зоне испадања и бележи можда и најлошији почетак сезоне у новијој клупској историји.

Због свега што се дешава у Јунајтеду на тапету се нашао Оле Гунар Солскјер! Некадашњи голгетер Ђавола налази се на удару критичара који по хитном поступку желе његову главу "на тањиру", а као главна замерка на игру тима истиче се управо Јунајтедова слабост у нападачкој трећини. После одласка Ромелуа Лукакуа Јунајтед је остао само на Маркусу Рашфорду, односно недовољно афирмисаном Мејсоном Гринвудом као јединим нападачким опцијама, што би могло да представља озбиљан проблем у наставку сезоне. 

Док се јавност пита каква судбина чека Солскјера, британски таблоид Сан открио је да је ситуација у свлачионици Јунајтеда након пораза од Њукасла била узаврла, а да је Норвежанин посебно био киван на своје „водеће звезде“. Како се наводи, Солскјер је играчима после утакмице поручио да су играли „понижавајуће“ и да му је досадило да гледа свој тим како се спотиче на сваком кораку... Солскјер је имао пик на своје водеће играче, које је практично оптужио да му намерно смештају отказ, упркос томе што је од првог оперативца Еда Вудворда добио јавну подршку прошлог месеца.

Јунајтед се у овом тренутку налази на 12. позицији табеле Премијер лиге, са чак 15 бодова заостатка у односу на првопласирани Ливерпул. Управо ће против актуелног шампиона Европе Јунајтед одиграти први меч након репрезентативне паузе (20. октобар, Олд Трафорд), а острвски медији верују да би управо негативан резултат у овом сусрету могао да значи и дефинитивни крај Солскјерове тренерске ере у Манчестеру.

Британски Дејли Мејл тврди да би Солскјеров наследник могао да буде суперталентовани стручњак из Лајпцига Јулијан Нагелсман, као и да су у клубу већ почели да опипавају пулс младог стратега. Претходних дана шушка се и о могућности да у Манчестер дође бивши тренер Јувентуса Макс Алегри, иначе тренутно без ангажмана после растанка са Старом дамом.

Солскјер је добио свега пет од последње двадесет и три утакмице као тренер Јунајтеда, а стрмоглави пад почео је убрзо пошто је добио вишегодишњи уговор и поверење водећих људи...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар