Павловић: Много волим Саву, ујединио нас је!

Идемо на прво место у групи Лиге Европе, поручује Страхиња.

Фудбал 06.10.2019 | 14:58
Павловић: Много волим Саву, ујединио нас је!
Време за уживање на црно-белој страни Топчидерског брда. Није било много таквих дана у претходне две године, али сада заиста има разлога за осмехе.

Све заслуге за тај преокрет носе Саво Милошевић и његови сарадници, којима је капу скинуо и Страхиња Павловић. Млади штопер, велики таленат српског фудбала, напредује корацима од седам миља под Милошевићевом командом. Већ је био на корак од преласка у Серију А, али је сплетом околности остао у Хумској. На срећу Партизана и његових навијача...

Павловић је два дана после тријумфа над Астаном у Казахстану (2:1) био гост на ТВ Прва, где је на питање какав је Милошевић као тренер, имао само речи хвале за шефа струке.

„Првенствено, јако га волим. Сјајан је тренер и мислим да је ујединио нашу екипу. Почели смо да играмо веома добар фудбал, а и цео стручни штаб нам је стварно одличан, од кондиционих тренера до аналитичара. Сви су посвећени свом послу и мислим да је то најбитније, да се створи породична атмосфера и то све изгледа супер“, рекао је Павловић.

Наредни ривал црно-белима у Лиги Европе је Манчестер јунајтед. У првом колу групе Црвени ђаволи су код куће победили Астану са 1:0. Исти тим који је Партизан у Казахстану одувао са терена, још више игром него резултатом.

„То значи да нема лаких противника, да је одлична група. И АЗ Алкмар је одличан, са много младих играча. Свака утакмица је тешка и таква нас чека и против Манчестера, али надамо се победи“.

Павловић се нада тријумфу над Јунајтедом, јер ни он, а ни Партизан, не желе да се задовољавају половичним стварима.

„Сада идемо на прво место у групи, али битно је да прођемо даље и да се пласирамо у пролећну фазу такмичења“.

Био је летос Страхиња близу преласка у Лацио. Није се десило, а о зимском прелазном року и могућем трансферу сада ни не размишља.

„Идем од утакмице до утакмице. Имам уговор са Партизаном на пет година и задовољан сам својим статусом у клубу“, нагласио је Страхиња Павловић.

Партизанов „Златни дечак“...

Извор: моззартспорт

ФОТО: ФК Партизан

Коментари / 0

Оставите коментар