Бивши челник Милана напао Бобана и Малдинија!

Били сте шампиони, али то не значи да сте добри директори! “Нису добро комуницирали међусобно док су слагали тим и зато сада не играју добро”, каже Масимилијано Мирабели.

Фудбал 02.10.2019 | 14:58
Бивши челник Милана напао Бобана и Малдинија!
Бивши функционер Милана Масимилијано Мирабели није штедео Паола Малдинија и Звонимира Бобана. Легенде Росонера су под великим притиском јавности због лошег почетка сезоне, а некадашњи спортски директор сматра како двојац није достојан функције коју обавља.

„Милан не сме да живи у прошлости, то му је велики проблем. Историју не смете да заборавите, али не смете јој ни робовати. То што су били велики шампиони не чини добрим клупским челницима“, рекао је Мирабели, иначе спортски директор Росонера у сезони 2017/18.

Мирабели каже и да тренер Ђампаоло није искључиви кривац за лош почетак сезоне.

„Сви нападају Ђампаола којег сматрам одличним тренером, али они који га познају знају да Милан мора да има тим који одговара његовом стилу игре. Ово није тим која игра фудбал у његовом стилу“, напомиње Италијан.

Као главни проблем Росонера види недостатак "десетке".

„Сусо је један од најважнијих играча Милана, али он није 'десетка'. Заправо они немају правог човека за ту улогу. Нису добро комуницирали међусобно док су слагали тим и зато сада не играју добро“, оценио је Масимо Мирабели.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар