ЕЛ: Мечеви ЦСКА - Армани и ЦСКА - ПАО замало у БГ-у!

Председник актуелног првака Европе изјавио је да је тај клуб имао понуду да две утакмице Евролиге одигра у "Штарк арени".

Кошарка 23.09.2019 | 18:46
ЕЛ: Мечеви ЦСКА - Армани и ЦСКА - ПАО замало у БГ-у!
Црвена звезда ће ове сезоне играти Евролигу, Партизан Еврокуп, али Београду никад доста атрактивних спортских догађаја.

Председник ЦСКА Андреј Ватутин изјавио је да је актуелном шампиону Европе било понуђено да утакмице 16. и 17. кола Евролиге, против Арманија и Панатинаикоса, организује у нашој "Штарк Арени" или у Минску, али да се управа клуба одлучила за Калињинград.

"Када смо у јулу добили календар такмичења, обе дворане у којима играмо Евролигу, као и све остале прикладне дворане у Москви, већ су биле букиране. Организатори концерата и новогодишњих догађаја не чекају да ми сазнамо где ћемо играти у време празника", рекао је Ватутин.

Чим се прочуло да ЦСКА тражи алтернативно решење за мечеве 26. децембра и 3. јануара, почеле су да стижу понуде из Русије, али и страних земаља...

"Желео бих да се захвалим свима који су показали интересовање да нас угосте. Наш приоритет је био да останемо у Русији, али користим ову прилику да се захвалим нашим пријатељима у Србији и Белорусији, који су нас контактирали са много ентузијазма. Међутим, уз све повољности које нуде 'Штарк Арена' и 'Минск Арена', постојале су многе објективне препреке које би било тешко премостити, а пре свега се тичу ТВ права и оглашавања у дворани", објаснио је председник "армејаца".

Дворана у Калињинграду прима 7.000 људи и у њој ће се играти мечеви Светског првенства у одбојци 2022. године.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар