Данијела и Огњен Врањеш ставили тачку на брак

Огњен и Данијела договорили су се да ће због кћерке остати у коректним односима.

Забава 18.09.2019 | 19:38
Данијела и Огњен Врањеш ставили тачку на брак
Након секс скандала с Јеленом Карлеушом фудбалер Огњен Врањеш ипак није успио спасити свој брак са супругом Данијелом од које се службено разводи након осам година заједничког живота, пише Курир.

Сада већ бивши супружници имају четверогодишњу кћерку за коју ће фудбалер  плаћати алиментацију од 3000 евра мјесечно. Договорили су се да ће због дјетета остати у коректним односима.

“Све је прошло како треба јер су се и једна и друга страна сложиле да је за њих најбоље да не буду у формалној заједници. Посљедњих година имали су тензија и никако нису могли функционирати као брачни пар, а кап која је прелила чашу свакако је Огњенова веза с фолк пјевачицом.

Данијела то није жељела толерисати и одмах је поднијела папире за развод. Сада је случај затворен и због дјетета су одлучили да ће остати у добрим односима. Растали су се на миран начин и вјерујте да функционишу боље него у браку”, рекао је извор близак бившим супружницима. 

О свему се огласио и Врањеш који је искористио прилику да испровоцира Карлеушиног супруга Душка Тошића.

“Истина је да сам с бившом супругом ставио тачку на брак. Сада смо службено разведени. Моја бивша супруга има барем мало достојанства, за разлику од неких. Имамо дивно дијете и све ћемо учинити да због кћерке останемо у одличном односу”, рекао је Огњен.

(Курир)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Професор Бакајлиц Бн

18.09.2019 18:03

Она или онај, ко једном превари, преварице опет. Паметна зена. Дуска Тосица не зелим ни коментарисати. Знао сам да нема петљу јос од онда кад није смио срусити Сацирија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛУДАКЛУК

19.09.2019 05:07

ОВА ЗЕМЉА ЈЕ ОДАВНО СМЕТЛА, АЛ ОВО ЈЕ БАШ ПРЕВРШИЛО МЈЕРУ РИЈАЛИТИ ЖИВОТА И ПОЛИТИКЕ. ПА УМЈЕСТО ДА ЦИЈЕЛА ЗЕМЉА БРУЈИ О НЕКОМ ПАМЕТНОМ МЛАДИЋУ С ОВИХ ПРОСТОРА КОЈИ БРИЉИРА НА ЈЕЈЛУ У НАС СЕ ОВА СПОДОБА ВРТИ ПО НАСЛОВНИЦАМА ВЕЋ МЈЕСЕЦИМА МЕДЈУ НОГАМА ЈОШ ЈЕДНЕ СПОДОБЕ ЗВАНЕ КАРЛЕУША И МИ ТО СВИ ТРЕБА КАО ДА ПРАТИМО, ДА ТО НАС КАО ЗАНИМА. ОГАВНИ ЛУДАЧКИ БАЛКАН.