ФРА - Лилу прија домаћи терен: И трећи пут до три бода!

Анже данас није успео озбиљније да припрети Догама.

Фудбал 13.09.2019 | 22:04
ФРА - Лилу прија домаћи терен: И трећи пут до три бода!
Два пораза на страни, али и три победе код куће омогућиле су Лилу да се бар на кратко изједначи са још четири екипе на првом месту француског шампионата. Два гола су данас била сасвим довољна против екипе Анжеа, која се касно пробудила и није имала довољно времена да дође до неког бода након великог заостатка, 2:1 (1:0).

Већ сам почетак утакмице наговештавао је да би Осмихен могао да се упише у листу стрелаца. У деветом минуту сусрета видели смо дискутабилну ситуацију у којој је био укључен управо овај фудбалер, али је судија одлучио да не покаже на белу тачку.

Но, исти фудбалер наставио је да напада. Имао је две фантастичне шансе, прво у 18. минуту, а потом и у 22. минуту, међутим оба пута био је непрецизан. Али овај играч дочекао је свој тренутак у 39. минуту када је довео Лил у водство, након што је лепо испратио акцију после шута Бамбе.

Само што је почело друго полувреме, севнула је контра Лила. Луиз Араухо је пробио по десној страни игралишта и из трка проследио лопту иза противничког голмана.

Чинило се да ће Лил без проблема доћи до нова три бода на овој утакмици, јер је гол Анжеа буквално висио у ваздуху највећи део другог полувремена, али тада се десила непромишљеност одбране домаћих. Алиуи је без пратиоца пробио по десној страни игралишта, а Бахокен је дочекао лопту на ногу на петерцу и послао је иза голмана Дога за драму.

Ипак, у последњих неколико минута утакмице, Анже није успео озбиљније да припрети, Лил је лако сачувао гол и дошао до нова три бода, те тако сачувао максималан учинак пред домаћом публиком на старту нове сезоне.

ФРАНЦУСКА 1 - 5. КОЛО

Петак

Лил - Анже 2:1 (1:0)
/Осмихен 39, Араухо 53 - Бахокен 87/



Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар