Лука се вратио у "орлове", јер је велики патриота!

"Јако сам срећан што се вратио - и због себе и због њега", испричао је Александар Митровић у Старој Пазови.

Фудбал 07.09.2019 | 11:48
Лука се вратио у "орлове", јер је велики патриота!
"Четворка" фудбалске репрезентације Србије је поново ту! 

Лука Миливојевић се поново вратио међу "орлове" из којих је одсуствовао више од годину дана, тачније од Свјетског првенства у Русији, када се посвађао са селектором Младеном Крстајићем, након чега је одлучио да више неће играти за "А" тим.

Нови селектор Љубиша Тумбаковић успио је да га убиједи да поново обуче дрес са грбом Србије, али и уз помоћ Александра Митровића - који је присуствовао разговору у Лондону.

Добро је познато да су њих двојица велики пријатељи, увијек се друже породично, а не треба подсјећати колико је и Митровићу било тешко да у претходном периоду долази на окупљање репрезентације и "страхује" од питања о Миливојевићу и разлогу хаоса између њега и Крстајића.

Осмијеси су сада поново ту.

"Није за мене изненађење што се Лука вратио. Лука је велики патриота који воли своју земљу и знам да му је било тешко што није био ту у претходном периоду, али је поново ту и јако сам срећан што се вратио - и због себе и због њега. Сви смо позитивно дочекали његов повратак у екипу. Знам да му је велика част да је опет ту...", рекао је Митровић у разговору с новинарима.

Овога пута нису цимери, али то му није толико важно. Најважније је да се Миливојевић вратио и да својим фудбалским квалитетима може да помогне.

"Матић и Миливојевић увијек доносе мирноћу и са лоптом и без лопте. Имају искуство, играју велике утакмице, много ће нам значити", казао је "Митрогол".

Дошао је у доброј форми за меч са Португалом пошто је био стријелац на пет посљедњих утакмица Фулама, али његов тим није побиједио у сваком мечу.

"Значе ми то доста пред Португал. Сваком нападачу је важно да игра и даје голове, добијаш самопоуздање... Најбитније је да играмо што боље и да против њих остваримо добар резултат, ако као екипа играмо добро - голови ће доћи. Што се тиче њих, њима је у крви да су мало прљави. Боже мој, одговорићу на провокације како треба, биће лијепа утакмица, пред нашим навијачима и морамо да вратимо људе на стадион", закључио је Митровић.

Матић је рекао да можемо и до побједе?

"Што да не? Играмо код куће пред нашим навијачима, мислим да је изводљиво и то је примарни циљ. Ко размишља другачије са оваквом екипом коју имамо, пред пуном Мараканом... Логично је да се то размишља", нагласио је српски нападач.

Србија - Португал, субота од 20.45 на "Маракани"!

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар