Звиздић за уторак заказао сједницу Колегијума

Након паузе од око мјесец и по, за сљедећи уторак заказана је сједница Колегијума Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ.

Босна и Херцеговина 05.09.2019 | 15:05
Звиздић за уторак заказао сједницу Колегијума
На дневном реду су 22 тачке међу којима су Приједлог закона о буџету институција БиХ и међународних обавеза БиХ за 2019, одговор Високог судског и тужилачког Савјета БиХ на закључке Представничког дома с 2. хитне сједнице одржане 14. и 26. јуна  2019. који се односе на стање у правосуђу, али и потврђивање рјешења о годишњем одбору посланика у овој години. 

Од колегијума којим предсједава Денис Звиздић очекује се да ће заказати вријеме одржавања сједнице Представничког дома, али је питање да ли ће она и бити одржана јер посланици Клуба СНСД и Српског клуба не желе да присуствују сједницама прије него што буде именован предсједавајући Савјета министара БиХ.

Тако је посљедња сједница Представничког дома у крњем саставу одржана 26. јуна, али због неприсуства већине посланика из Српске није било кворума за одлучивање.

(Српскаинфо)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Додок па ти си бог!

05.09.2019 13:11

Додо це да се одцепи. Готово је са Сарајево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пирамида

05.09.2019 14:18

Важна је чињеница да они де одбијају огромне плате и све бенефиције, за шта ми није јасно, како се уопште исплаћују, за тотални нерад, одбијање обавеза по сустематизацији? Дакле, овдје су најбоље плаћени инати, свађе, натезање, игнорисање обавеза, једном рјечју, награђује се неодговорност.

ОДГОВОРИТЕ