Мецелдер приведен због спорних дјечјих слика!

Бивши фудбалер, Криштоф Мецелдер, био је на саслушању због дистрибуције фотографија малолетника, међу којима су и прикази сексуалног злостављања деце!

Фудбал 05.09.2019 | 11:10
Мецелдер приведен због спорних дјечјих слика!
Велики шок изазвала је вест да је бивши фудбалски репрезентативац Немачке, Криштоф Мецелдер, приведен на разговор у хамбуршку полицију због умешаности у дечју порнографију.

Портпаролка тужилаштва у Хамбургу Лиди Ехтеринг изјавила је да се против некадашњег фудбалера води истрага због дистрибуцује материјала на којима су малоетници, укључујући и фотографије сексуалног злостављања деце.

"Добили смо налог окружног суда за претрес и он је извршен", навела је Ехтеринг.

Службеници су извршили претрес Мецелдеровог стана и том приликом му је заплењен телефон, као и рачунарска опрема, пренео је "Билд".

Постоји основана сумња да су на фотографијама које је поседовао деца из спортске школе Хенеф, где он завршава тренерски курс.

Пријаву против Мецелдера поднела је жена средњих година, за коју поједини немачки медији да је са њим у вези.

Она је хамбуршког полицији послала најмање 15 фотографија за коју је рекла да јој је послао бивши репрезентативац користећи апликацију WхатсАпп.

Немачки медији преносе да Мецелдер није притворен после саслушања.

Криштоф Мецелдер има 38 година и већи део фудбалске каријере провео је у Борусији Дортмунд, а наступао је и за Реал Мадрид и Шалке. За репрезентацију Немачке уписао је 47 наступа, а играо је и на Светским првенствима 2002. године у Јапану и Јужној Кореји, као и 2006. које је одржано у његовој домовини.

Мецелдер је отац десетогодишње девојчице.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар