Хоће ли неко селектора за СП у Катару? Венгер се нуди!

"Надам се да ћете ме за три године видети у Катару", рекао је легендарни француски тренер који је без посла откако је напустио Арсенал.

Фудбал 05.09.2019 | 08:38
Хоће ли неко селектора за СП у Катару? Венгер се нуди!
Бивши тренер фудбалера Арсенала Арсен Венгер није одбацио могућност да предводи неку репрезентацију на Светском првенству 2022. године у Катару, пренели су данас британски медији.

Венгер је 2018, после 22 године, отишао из Арсенала, након што је освојио три титуле у Премијер лиги и седам трофеја у ФА купу, а претходних месеци спекулисало се о томе да ће бити прикључен ФИФА као специјални саветник.

Упитан да ли види себе на Светском првенству у Катару као гледаоца или селектора, Венгер је за беИн Спортс рекао: "Могао бих да видим себе како радим за тим".

"Имао бих довољно времена и дистанцу у односу на последњи посао да стекнем перспективу и не бих имао ништа против. Одувек сам желео да радим на Светском првенству, пошто мислим да је то посао за тренера, да буде тамо где најбољи светски фудбалери играју фудбал", навео је Венгер.

"Надам се да ћете ме за три године видети у Катару", додао је француски тренер.

Он је рекао да је одбио неколико добрих понуда, пошто још није спреман да се врати фудбалу, али је додао: "Видећете ме поново, а када, не знам тачно".

"Још не могу да живим са чињеницом да никада више нећу бити на тренерској клупи. Желео бих још једном да искусим интезитет такмичења", рекао је Венгер.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар