Колико коштају карте за Партизан? Чека се УЕФА...

ФК Партизан још није одредио цијене улазница за утакмице у Лиги Европе. Чека се коначна одлука УЕФА о казни.  Прво одлука УЕФА, па карте у продају.  Жалили су се црно-бели на ту казну, па од исхода жалбе зависе и њихови даљи потези.

Фудбал 03.09.2019 | 16:52
Колико коштају карте за Партизан? Чека се УЕФА...
Велики број навијача Партизана затрпао је мејлове и загушио телефонске линије у клубу тражећи једну информацију - колико ће коштати карте за мечеве црно-бијелих у Лиги Европе.

Због тога је Партизан данас објавио саопштење, у којем је навео да ће о томе јавност бити обавијештена након што Европска фудбалска унија (УЕФА) одреди коначну пресуду у вези са казном, коју је раније изрекла црно-бијелима, а послије меча са Малатијом у квалификацијама за Лигу Европе.

Да вас подсјетимо - "дисциплинци" УЕФА су, на основу извјештаја посматрача независне организације ФАРЕ, одредили Партизану казну од два меча играња без присуства публике, као и новчано - 24.250 евра. Органи УЕФА су због заставе са "келтским крстом", који се сматра неонацистичким симболом, као и повика "пи*** циганска" некадашњем фудбалеру Црвене звезде Мичелу Доналду, сада играчу Малатије, одредили такву, прилично оштру казну црно-бијелима.

Партизан се на ту казну жалио, али је успио да издејствује само компромисно рјешење - у првој утакмици плеј-офа за пласман у Лигу Европе, био је дозвољен улазак само дјеци, која тренирају фудбал у школама овог спорта широм Србије.

Испоставило се да је то било сјајно - дјеца су направила незаборавну атмосферу.

У међувремену, Партизан је изборио ново учешће у групној фази Лиге Европе, гдје ће му противници бити Манчестер јунајтед, холандски АЗ Алкмар и Астана из Казахстана.

Нормално, навијачи Партизана из цијеле Европе почели су да се распитују за цијене улазница, али...

Питање је да ли ће за прву утакмицу у Београду, против Астане 19. септембра, УЕФА дозволити присуство публике. Партизан се жалио, поступак је у току и сада се чека одлука.

"ФК Партизан обавјештава све навијаче да ће карте бити пуштене у продају по добијању коначне одлуке надлежног органа УЕФА о евентуалној казни и игрању прве утакмице у европском такмичењу на стадиону Партизана без присуства публике на шта је клуб уложио жалбу. Када је ријеч о картама за гостујуће навијаче тачан број улазница које ће бити пуштене у продају знаће се послије договора клубова учесника, а који су ове недјеље у току. Са свим прецизним информацијама јавност ће бити упозната путем средстава комуникације по добијању коначних одлука", наведено је у саопштењу Партизана.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар