Крвнички напад: Докторе шокирао стравичан призор

Милан Мудринић (57) из Босанске Крупе, који је претрпио тешке повреде главе након што га је у Ламинцима код Градишке синоћ напао зет Горан Мирковић (39), налази се у коми и све даље прогнозе су неизвјесне.

Република Српска 22.08.2019 | 19:46
Крвнички напад: Докторе шокирао стравичан призор
У каквом се здравственом стању налази тешко повријеђени Мудринић говорила су избезумљена лица дежурних љекара болнице у Градишки, али и УКЦ Републике Српске, који су остали у шоку након оног шта су видјели.

– Довезен је старији човјек којем је сјекира била још увијек у глави након пријема. У Градишки се нису усудили на операцију, па је упућен за Бањалуку. Овакве ствари не виђате често. Сцена коју смо видјели неће још дуго нестати из наших глава – испричао је шокирани медицински радник у болници у Градишки који је желио остати анониман. 

Идентичан став дијеле и колеге из УКЦ Републике Српске.

– Примљен је човјек којем је сјекира била забијена у главу. Оштрица је била с десне бочне стране. Дубина ударца је неколико центиметара и стање пацијента је изузетно тешко – описао је стравичан призор медицинар из УКЦ РС.

(Српскаинфо)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Мрки

22.08.2019 18:49

Није да се нису усудили љекари у Градисци , него Градска болница нема одјел Неурохирургије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тужно је

22.08.2019 20:18

Јој, жалости. Јој, кад људи нападају једне друге, не можеш објаснити зашто то буде, претужно је да се овакве ствари дешавају.

Name

Тупси

22.08.2019 20:23

Па ста ако нема одјел Ваљда кад ти додје неко с сјекиром у глави требас да је извадис

Name

Дејан

23.08.2019 19:37

Дефинитивно је претјерао са сјекиром, али разумијем и зета. Смијем се кладити да је пунац био напоран и агресиван, те да се петљао у све живо и стално нешто закерао. Размислите и о томе...

ОДГОВОРИТЕ