Непоштивањем закона блокира се формирање власти

- Надам се да Милорад Додик неће и даље жртвовати свог кандидата за предсједавајућег Савјета министара, само зато како би и даље био у прилици да непоштивањем закона и одлука институција БиХ и непоштивањем међународно преузетих обавеза блокира формирање власти, каже у интервјуу за “Глас” Жељко Комшић, предсједавајући Предсједништва БиХ.

Босна и Херцеговина 22.08.2019 | 09:41
Непоштивањем закона блокира се формирање власти
- Додик сада носи тај терет. До када ће га носити, то ћемо да видимо. Сумњам да он жели да га, посебно у Европској унији, схвате као главног кочничара. За сада то, на његову, па чак и на моју жалост, јер смо колеге у Предсједништву, он јесте - тврди Комшић.

Упитан да ли БиХ улази у кризу, највећу од Дејтонског споразума до данас, Комшић каже да је БиХ превазишла бројне кризе.

"Ово није прва, а нажалост ни задња. Право је питање ко производи ту кризу. Они који непоштивањем закона и одлука институција БиХ желе да воде политичке процесе у држави. То није могуће нигдје, па није ни у БиХ. Ако би се ово што се сада дешава могло назвати највећом кризом, поставља се питање како бисмо сутра могли назвати стање у којем се политички процеси воде ван поштивања закона и одлука институција. То је горе од “највеће кризе”. Нећу допустити то да је једини начин да се изађе из “највеће кризе”. Политике које испољавају такву ароганцију морају знати да је прошло вријеме када се због мира у кући, одавде из Сарајева, било спремно да се занемаре и закони и интереси државе", поручио је Комшић.

Како ће се и да ли ће се изаћи из кризе у коју је БиХ запала, те да ли ће договор лидера пропасти, Комшић сматра да се то може једноставно ријешити поштивањем закона.

"То је минимално колико је потребно да се изађе из те кризе", каже Комшић у интервјуу бајалучком Гласу.

(БН)

.

Коментари / 58

Оставите коментар
Name

ре

22.08.2019 08:06

А гдје је суд и тужилаштво БиХ, што нешто не чине да крене држава правним путем, зар су баш све купили народним парама од кредита тајкунски криминалци на власти БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блиц

22.08.2019 08:44

Поставља се питање да ли предсједник Додик зели Тегелтију на мјесту предсједавајуцег СМ? Велики број цланова СНСД-а не зели мркоњицког возда висе никада ни на једној позицији! О томе се ради! О НАТО интеграцијама не треба расправљати јер ми не зелимо у НАТО, тренутно! И на крају ниста није уклесано у камену да се не мозе промјенити па тако ни НАТО интеграције или било ста друго!

Name

Ре блиц

22.08.2019 09:12

Видиш дио срба не жели НАТО (не сви, само дио и то онај који је гласан), али су у прошлости представници тих срба дигли руку и рекли да желе НАТО, чиме су створене међународне обавезе кроз уговоре који су потписани... Сада ти исти који су дигли руке и створили међународне обавезе не желе да испуне своје уговорене обавезе... И на крају државна питања се одређују на нивоу државе, па је ред ако дио народа који живи у тој држави не жели нешто, распишеш референдум на нивоу БиХ, можда најбоље кроз попис који треба да буде за 3-4 године и добијеш 100% излазност и одговор на НАТО питање... Ако већина хоће НАТО онда нема ту шта мањина да се пита... То је нормално, замисли сад бошњаци из неког села у РС-у кажу нећемо да Додик сједи у Предсједништву јер је леват, брука нас... Ви би рекли њега су изабрали грађани РС-а, а ови би вам рекли јесу али ми смо грађани РСа и ми га нећемо јер је леват и хај Додо кући... Нема везе што су били избори, што је неко прошао, мањина каже неће и то да се поштује... Неиде јел да?

Name

ре блиц

22.08.2019 09:39

Уствари, усвојени закон јесте уклесан у камену. Наравно, може се промијенити, само требају руке за то. Без закона смо само гомила дивљака.

Name

блиц

22.08.2019 10:19

Прво морате разумјети да је БиХ слозена творевина од два ентитета и три конститутивна народа! Постоје механизми застите виталног националног интереса и нема могуцности прегласавања. Ми никада нецемо нити зелимо да наметнемо босњацима или Хрватима несто сто није у њиховом интересу. У овом слуцају Српски народ сматра да не зели да буде дио НАТО-а. Мозда на поцетку нисмо добро разумјели интеграције и нацин како се оне проводе али смо сада висне него свјесни и знамо да не зелимо да будемо дио НАТО-а! Најбоља опција за БиХ је потпуна демилитаризација, укидање беспотребних троскова у висини од 300 милиона годисње који се дају за орузане снаге . Вјерујем да знате да је ситуација у тим орузаним снагама никаква, борбена готовост никаква, спремност ниакаква...

Name

ре блиц

23.08.2019 08:22

Заборављаш друже да је у то вријеме високи представник смјењивао по 60 људи из СДС,ето каква је демократија била кад су Срби дигли руку за Нато.

Name

референдум

23.08.2019 08:23

Може ли Босна као држава расписати референдум?хе,хе

Name

Пеки

22.08.2019 08:08

Комсицу ти цес бит највеци разбијац босне србима не треба власт на дрзави ако вама босњацима нетреба србима јос мање

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ПЕКИ

22.08.2019 09:03

НЕ КОМЕНТАРИСИ. ПРЕВИСЕ СИ ПЛИТАК И ОГРАНИЦЕН.

Name

Ре

22.08.2019 09:19

Немој да си наиван, србима треба више него бошњацима... Нема друже мој кредита, обнове кредита, нема великих инфраструктурних пројеката гдје се кумови тале итд... РС је пред банкротом, у наредних годину дана пропада Рафинерија Брод и прави губитак од преко милијарду КМ, највећи дуг управо према РС-у (порези, доприноси, акцизе, струја итд) у наредне 3 године РС губи спор за оне електране и ту губи 1-2 милијарде КМ... Глиницу сте већ изгубили, а Павловић банку вам спаси Павгард и то опет вашим парама и опет ће то бити кратког вијека док не добије оно по што је дошао, а онда ће дионице продати за 50% вриједности да извуче дио лове и оде Павловић банка у 3 лијепе... То је мој друже реалност и будућност... Може Додик да се нешта прса али његова мјеница је без покрића... РС је већ пропала само вам још нико то није рекао... Бијела куга уништи...

Name

ре Пеки

22.08.2019 09:41

Тако је Пеки, они крше све могуће законе и Устав, Звиздић и остали из СМ на по двије функције, а он говори представнику РС да кочи напредак и да крши законе, јер поштује вољу народа у РС. РЕПУБЛИКА СРПСКА УВИЈЕК, бих САМО КОЛИКО СЕ МОРА... ЖИВИО ДОДИК И СВАКА МУ ЧАСТ ШТО ИЗДРЖАВА СВЕ ПРИТИСКЕ. САМО СЛОГА СРБИНА СПАШАВА... ЖИВЈЕЛИ!

Name

ЗА БЛИЦ

22.08.2019 10:47

ВИДИМО ДА СИ РАЗУМАН ЦОВЈЕК И АРГУМЕНТОВАНО КОМЕНТАРИСЕС, СТО ЈЕ РИЈЕТКОСТ ОВДЈЕ. ВЕЦИНОМ СИ У ПРАВУ АЛИ МОРАС ИМАТИ У ВИДУ МНОГЕ ДОДИКОВЕ ПЕТЉАВИНЕ У ПРОТЕКЛИХ 10так ГОДИНА. ОН ЈЕ СВАКОМЕ СВАСТА ОБЕЦАВАО, У СВЕ СЕ ПЕТЉАО. ТАКО ЈЕ ОБЕЦАВАО И ПОТПИСИВАО СВАСТА И У ВЕЗИ НАТО. КО ЗНА СТА ЈЕ ОН КОМЕ ОБЕЦАО ДА ЈАВНОСТ НЕ ЗНА, ВИДИМО СВИ О КАКВОМ СЕ ЦОВЈЕКУ РАДИ.

Name

Пеки

22.08.2019 08:08

Срби могу само у руски војни савез федерација мозе у нато

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

22.08.2019 08:35

Ала ће нам бити добро у руском савезу!

Name

Директ

22.08.2019 09:19

Исто вази и за НАТО. То коста. Ниста није бесплатно.

Name

РЕ РЕ ПЕКИ

22.08.2019 10:52

МА СТА ЛУПЕТАС? СТА ОН ИЗДРЗАВА? ПОГЛЕДАЈ МАЛО ДУБЉЕ И ДАЉЕ ЦОВЈЕЦЕ. КАКО ГОД ГА ЈЕ ЗАПАД ПОСТАВИО НА ВЛАСТ ТАКО ГА МОГУ И СКИНИТИ. АЛИ ОНИ ЊЕГА ДРЗЕ ЗБОГ СВОЈИХ ЦИЉЕВА САМО ВИ УХЉЕБИ ТО НЕ ВИДИТЕ ЈЕР НЕЦЕТЕ. ОН ЈЕ ПРИЈЕ СВЕГА ,,СВЈЕЗИ ДАСАК ВЈЕТРА НА БАЛКАНУ,, ПА ОНДА СВЕ ОСТАЛО.

Name

Пеки

22.08.2019 08:09

Комсицу кад србија удје и русија у нато онда мозе и српска

ОДГОВОРИТЕ
Name

тртмрт

22.08.2019 08:56

па засто онда не идете сви на рад у мајцицу Русју него у " омрзену" Њемацку и остале НАТО дрзаве.

Name

РЕ

22.08.2019 09:05

ОВИ ВЕЛИКОСРБИ И ВЕЛИКОРУСИ ГАРАНТУЈЕМ У РАТУ КАД СЕ СТВАРАЛА РС ПУСКЕ НИСУ ПИПНУЛИ. И СВИ КОЈИ ОВАКО ЛУПЕТАЈУ.

Name

Директ

22.08.2019 22:00

Тртмрт, не даје плату НАТО и ЕУ, вец компаније и обрти.

Name

Вук

22.08.2019 08:10

Не чуди мене Рудоња, мене чуди зашто себи један Мирко Шаровић, Бранилав Бореновић итд. доводе у позицију да и они упадну у исти кош са Додиком.... јер и један и други се баш као и Додик позивају на Декларацију војној неутралности, која је чак правно необавезујућа, а истодобно се праве мутави и потпуно занемарују да постоји Закон о одбрани БиХ којег су дужни и један и други поштовати! И то они одлично знају! Овако само рискирају да се и њих стави на црну листу, кочнира... јер не може се на једној страни тражити да се поштује ВЛАДАВИНА ПРАВА, што посебно захтјевају ови из ПДП-а..... а истовремено да они сами не поштују Закон који је на снази! Није народ глуп, а Богами нису ни странци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

рЕ вук

22.08.2019 09:42

Република Српска НИКАДА неће ући у НАТО! НАТО ће се распасти још мало

Name

ре Вук

24.08.2019 15:07

Нису дужни поштовати.Тај закон односно конкретна та фамозна одредба у закону у одбрани је само политички став подложан промјени као и све друге политичке ствар а не правно обавезујућа норма.Да је правно обавезујућа норма онда би било могуће судским путем принудити Додика да гласа за слање националног плана за МАП а то није могуће јер чланови предсједништва као и чланови СМ или посланици у скупштини гласају по сопственом нахођењу и о томе полажу рачуне бирачима на изборима.

Name

Пеки

22.08.2019 08:10

Федерација мозе у нато српска неце никад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.08.2019 09:22

А дистрикт? Тамо је највише ових за НАТО...

Name

Ре пеку

22.08.2019 11:22

БиХ иде у НАТО а не ентитети,ти или си луд или блесав.

Name

Директ

22.08.2019 22:05

Момци, витални национални интерес вам квари романтику. Ниста од цланства БиХ у НАТО.

Name

И Старо И Младо У Циркус Додорадо

22.08.2019 08:10

Срам вас било све ста радите и око цега се наводно спорите док вам народ одлази а ови сто су овде све тезе зиве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САЛЕ СЛОВЕНАЦ

22.08.2019 08:15

КОЈИ ЛИЦЕМЈЕР , ДА СЕ УСТАВ И ЗАКОН ПОСТУЈЕ ОД '95 НЕБИ БИЛО ОВАКВИХ ПРОБЛЕМА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не ремсе

22.08.2019 08:16

Највеца коцница у овој творевини сте ви господине Комсицу. Цега год се ухватите осуси се у свим мандатима које сте узурпирали и узалуд потросили. И ви прицате о законима! То је врхунац ироније јер сте ви прекрсили највисе закона цак и УСТАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.08.2019 09:09

Јесте таквим квинслинзима као ти,нормалним људима Комсиц је сасвим Ок.

Name

ре

22.08.2019 09:40

Па добро, наведи један.

Name

РЕ НЕ РЕМСЕ

22.08.2019 11:01

ЈЕ ЛИ КОМСИЦ КРИВ ,ЗА ОВОЛИКИ ДУГ РС, ,ЗА ДУГ ЈАВНИХ ПРЕДУЗЕЦА РС, ,ЗА ПРОПАСТ РАФИНЕРИЈЕ И ДРУГИХ ГИГАНАТА У РС, ,ЗА УНИСТЕЊЕ ЗДРАСТВА РС, ЗА МАФИЈУ КОЈА ВЛАДА У ВРХУ МУПа РС, КОРУПЦИЈУ И КРИМИНАЛ, СТРАНАЦКО ЗАПОСЉАВАЊЕ КОЈЕ ЈЕ НАЈВЕЦИ ТЕРЕТ РС, ИТД. НЕ ВАЉАЈ ГЛУПОСТИ, ВИСЕ СЕ МОЈА ПРАМБАБА РАЗУМИЈЕ У ПОЛИТИКУ ОД ТЕБЕ. ТИ СИ ЈЕДАН ОД ОНИХ СЕНДВИЦАРА КОЈИ ЈЕ РЕДОВАН У АУТОБУСИМА КОЈИ ВОЗЕ НА ДОДИКОВЕ СКУПОВЕ И САМО КЛИЦУ И АПЛАУДИРАЈУ А И НЕ РАЗУМИЈУ СТА ОН ПРИЦА.

Name

БОБА

22.08.2019 08:16

ЖИВОТ ЈЕ КРАТАК А ВИ ГА БАШ ЗНАТЕ ИСКОРИСТИТИ И ТО ОНО МОМАЧКИ КАО ДА СТЕ У РУЛЕТ ПЛЕСУ.ЖИВЈЕТИ У НЕ РЕАЛНОМ ЖИВОТУ У НЕ УРЕДЈЕНОЈ ДРЖАВИ ЈЕ ТУТАЊ БЕЗ КРАЈА.УЖИВАЈТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

22.08.2019 08:25

Зељко,само по закону или вец донесеним одлукама на које су сами инсистирали,али додо се изгледа укакио,руси прате сваки његов корак,ко зна ста им је обецао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

22.08.2019 09:27

Постујте и ви закон и законе и други це постовати.

Name

БНбот

22.08.2019 08:44

твој те народ није изабрао а ти се сав распаде од своје законитости,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.08.2019 09:26

Како ти знаш који га је народ изабрао? Јесу ли то листићи са именом и презименом и народном припадношћу? И на крају мани се сеоске полемике, има Закон како се који Предсједник бира, шта имаш ти ту да полемишеш... Сама чињеница да му је кандидатура за члана предсједништва из реда Хрватског народа одорбена и након избора потврђена говори у прилог да баљезгаш...

Name

Не рисе за ре

22.08.2019 10:26

Неце јос дуго тако бити или ова творевина неце постојати!

Name

За Не рисе за ре

22.08.2019 10:56

Па и неће оваква творевина још дуго постојати, укинут ће се ентитети и бит це ресет на Устав Републике БиХ. Сад да ли ће ови матори што су остали у БиХ латити се пушке да бране своје право на контејнерску исхрану остаје да се види... Млади не вјерујем да ће пуцати јер немају за кога да пуцају, нису толико махнити, част изузецима...

Name

Ре не рисе за рисе

22.08.2019 11:08

БиХ је најсназнија дрзава на свијету,с колико се само унутрасњих и вањских издајника бори,па то не би ни Русија и Америка издрзали,респект за снагу.

Name

глигор

22.08.2019 08:56

"ДРУЖЕ" КОМШИЋУ НИТИ ЈЕДНА ПОЛИТИЧКА СТРСНКА СА СРПСКИМ ОРЕДЗНАКОМ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ НЕ ЖЕЛИ У НАТО САВЕЗ. ТО ЗНАЧИ ДА ВИ НЕЋЕТЕ НА НИВОУ БИХ ИМАТИ ЛРГИТИМНЕ ПРЕДСТАВНИКЕ СРПСКОГ НАРОДА И НЕМА ЛЕГИТИМНЕ ВКАСТИ ДА НОВОУ БИХ. ТО САМО ПОТВРЂУЈЕ ДОДИКОВУ ТЕЗУ ДА ЈЕ БИХ ОВАКВА КАКВА ЈЕ СКЛЕПАНА ОД СТРАНЕ МЕЂУНАРОДНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ НЕМОГУЋА ДРЖАВА. ТИ КАО ПРЕСЈЕДАВАЈУЋИ ПРЕСЈЕДНИШТВА ИЗ РЕДА ХРВАТСКОГ НАРОДА НЕСМИЈЕШ ДА ДОЂЕШ У ОПШТИНЕ СА ХРВАТСКОМ ВЕЋИНОМ,А И СРБИМА СИ НИКО И НИШТА.ТИ И БАКИР МОЖЕТЕ ГЛАМАТИ ПО САРАЈЕВУ КОЛИКО ГОД ХОЋЕТЕ. А СРБИ ДОБРО ЗНАЈУ ШТА ХОЋЕ, А ШТА НЕЋЕ. СА ОНИМА КОЈИ СУ НАС БОМБАРДОВАЛИ ОСИРОМАШЕНИМ УРАНИЈУМОМ СИГУРНО НИКАДА НЕЋЕМО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОТЕ

22.08.2019 11:07

И ЦИРИЛИЦУ СИ НАУЦИО ОТКАД ЈЕ ДОДИК НА ВЛАСТИ. ТАКВИ ,,ВЕЛИКОСРБИ,, СУ НАЈВЕЦЕ ЗЛО ЗА СРПСКИ НАРОД. УХЉЕБИО СЕ И ,,СРБИН,,. ФУЈ. КАКО ЗАПАД ОДЛУЦИ ТАКО ЦЕ И БИТИ!!! ЦОВЈЕЦЕ ,СРБИЈИ ОДУЗМУ 20% ТЕРИТОРИЈЕ И СТА МОЗЕС? НИСТА. А НЕ МИ САКА ЈАДА, УХЉЕБИ, ДУПЕЛИЗЦИ .. САМО МЛАТИМО ПРАЗНУ СЛАМУ А НАСЕ ВОДЈЕ У ВРХУ ВЛАСТИ ОБРЗБИЈЕДИЛЕ И ПРАУНУКЕ.

Name

ре глигор

22.08.2019 19:26

Реце русофил из голфа двојке у адидас патикама и самсунг телрфоном,

Name

БОБА

22.08.2019 08:56

У РС СЕ ДОНОСИ ВАНРЕДНО СВЕ И СВАШТА АЛИ НА ПАПИРУ- НИКО НЕМА МОЋ ДА ТРАЖИ ИЗВРШЕЊЕ ДОНЕШЕНОГ И ПОТПИСАНОГ.ДОК СЕ НА ВРХУ БИХ ПОЈАВИО ТВРД ОРАХ КОЈИ ТАКО ЛАКО НЕ ПОПУШТА ОНО ШТО ЈЕ ПОТПИСАНО МОРА СЕ ИСПОШТОВАТИ.ТО СЕ НЕ ЗАБОРАВЉА НИТИ ЗАСТАРЈЕВА.РАЗЛИКА ЈЕ ИЗМЕДЈУ ТЕ ДВЕ СТВАРИ ШТО МИ У РС НЕ МАМО ТАЈ ТВРД ОРАХ ПА САМО ПОСМАТРАМО .НА НАШИМ ПАПИРИМА СВАШТА ПИШЕ АЛИ КАО ДА НЕ ПИШЕ.УЖИВАЈТЕ У ЗАЧАРАНОМ КРУГУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д

22.08.2019 09:07

Какве везе има формирање власти са Нато чланством ,то нема нигдје само у недовршеној БиХ држави,Да се неко толико прави луд да незна да нема тога србина у РС којиће потписати чланство у нато

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.08.2019 12:55

Како нема кад сте потписали, о цему ти трабуњаш. Јели ти знас да су Срби потписали цланство у НАТО, али сад се ко фол праве луди.

Name

Д за РЕ

23.08.2019 08:23

Па кад су потписали у чему је проблем ,по твоје проблем је решен а очито није ,шта сад,значи да досадашњи потпис није довољно а срби су се одлучили за неутралности и ту нема дилеме, ако се може у нато брез њихове сагласности идемо у нато ако неможе онда се зна нема у нато и ствар ријешена,Новог мандатара нећемо јер неће у нато ,стари мандатар неможе ништа брез странке новога мандатар ,значи блокада новога мандатара ништа неће допринијети за нато чланство ,а плус успораа друге ствари за БиХ напредак,

Name

Д

22.08.2019 09:14

Сви за поштовање закона а сви га крше,која је то контрадикторност,Неће новог мандатара јел није за Нато,па у нато се неможе ни са старим мандатарем,то је доказ да та блокада мандатара не нершава чланство у нато већ продубљује кризу у БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Освит

22.08.2019 09:22

Оцигледно је да је функционисање дрзаве и њених ентитете постало заробљеником недефинисаног геостратеског опредељења земље.Да су нама друге ствари у реду вјероватно би насли рјесење али код нас ниста не стима и мора се наци рјесење да зивот крене у овој земљи. Кад политицари не могу донијети рјесења а не могу, мора се питати народ.Треба најавити и договорити референдум ,рецимо за годину дана по питању 1. Приступања Европској Унији 2. Приступања Нато алијанси Гласање обавити на нивоу БиХ а договором дефинисати да двије трецине или три цетвртине гласова из једног народа могу блокирати одлуку. Уколико референдум не успије поновити га за 3 године.У периоду припреме референдума омогуцити равноправно престављање на медијима заговорницима и једне и друге опције. Послије донесене одлуке формирати органе управљања земљом.На слицан нацин у федерацији рјесити питање изборног закона.Ово је једини нацин да се одродена политицка елита стави под контролу ,закон постави изнад група и појединаца и да санса да народи и градани продису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брзи

22.08.2019 10:08

Није нам ни потребан савет министара.Народу је исто формиро се Или не.

Name

Директ

22.08.2019 22:47

Никакав референдум не долази у обзир. То је цисто губљење времена. Бас као и НАТО прица.

Name

Фед

22.08.2019 10:20

Цланство у НАТО је крај Додине прице о самосталности РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

22.08.2019 22:49

Нема ниста од цланства БиХ у НАТО, а Додик це ионако кад-тад "отпасти".

Name

БИ Х

22.08.2019 15:38

Никад није ни излазила из кризе а савјет министара ницему и не слузи осим да неко добија добре плате! Нисмо ми дорасли да одлуцујемо о себи !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Ре

22.08.2019 18:25

Па, ако су Срби подписали за пријем у Нато, чему се онда диже толика џева, шта је онда спорно, бити ће ипак да ништа није подписано, јер да јесте никакве више полемике око тога не би било, али тог подписа нема, у томе је проблем и жели се на све начине РС и њени легитимни представници у Сарајеву приволити милом или силом(уцјенама) да дође до тог фамозног подписа. На сцени чувена западна демократија, штап и шаргарепа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

22.08.2019 22:50

Нису.

Name

Миромо

24.08.2019 19:59

Недопусти да те навуку на танак лед јер видиш какав је то криминалац изверзиро се хушкачком реториком

ОДГОВОРИТЕ