Партизан почео припреме за нову сезону...

Током уводне недеље, црно-бели ће тренирати у земунском СЦ "Мастер", док је почетком наредне недеље планиран прелазак у нови дом кошаркаша Партизана, Београдску арену.  Партизанов план: Макаби, Фенер, па АЕК пред навијачима.  Црно-бели ускоро улазе у свој нови дом и тамо ће обавити велики део посла у припреми за такмичарску 2019/20.

Кошарка 20.08.2019 | 08:57
Партизан почео припреме за нову сезону...
КК Партизан почео је у понедељак припрему за нову сезону.

Под вођством шефа стручног штаба Андрее Тринкијерија, црно-бели од данас тренирају у земунском Спортском центру "Мастер", док ће следеће недеље дефинитивно ући у свој нови дом, Штарк арену.

До краја августа, екипа италијанског стручњака радиће у тренажној сали највеће дворане, а пре своје прве такмичарске утакмице у њој имаће низ провера.

За почетак, уводни контролни меч црно-бели одиграће у Краљеву 31. августа, против тамошње Слоге. Тај меч биће отворен за јавност, јер ће домаћин на тај начин обележити 70 година постојања.

Тринкијеријева екипа одиграће следећу припремну утакмицу 5. септембра, против Дарушафаке, док ће 7. и 8. септембра учествовати на турниру МЕЗ Пољска, у Вроцлавеку. Тамо ће ривали црно-белима бити Макаби и Арка, такође учеснике Еврокупа.

Средином наредног месеца, 14. и 15. септембра, Партизан ће играти у Клужу на турниру истоименог домаћина (који води Душко Вујошевића), на који ће доћи и Фенербахче и Морнар Бар.

Четири дана касније, 19. септембра, црно-бели у Београду играју отворени меч против АЕК-а из Атине и биће то последња провера пре Суперкупа АБА лиге у Загребу (26-29. септембар).

Прву званичну утакмицу Партизан ће одиграти 1. октобра у Венецији, у првом колу Еврокупа. Недељу дана касније, црно-бели ће у Штарк арени дочекати Тофаш, на Новом Београду.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар