Цвајта: Коначно славље и у Хамбургу!

Хинтерзер упуцао свој Бохум! Домаћин крунисао знатно већу иницијативу током меча и неколико добрих прилика које су претходиле победоносном голу - 1:0.

Фудбал 16.08.2019 | 22:01
Цвајта: Коначно славље и у Хамбургу!
Искусни аустријски нападач Лукас Хитерзер претходне две сезоне постигао је 35 голова за Бохум, у свим такмичењима, а вечерас је управо првотив свог доскорашњег клуба уписао првенац у овој сезони Цвајте и донео Хамбургеру премијерно славље на Фолкспарк стадиону - 1:0 (0:0).

Бохум је одлоевао све до поменутог тренутка који је одлучио победника. Претходно је важан део посла одрадио Тим Лејболд, који је одлично центриао са левог бока и на правом месту пронашао свог голгетера.

Домаћин је тако крунисао знатно већу иницијативу током меча и неколико добрих прилика које су претходиле победоносном голу. Захваљујући овој победи, Хамбургер ће преноћити на првом месту Цвајте.

Премијерно славље у овој сезони, у врло интересантној утакмици, остварио је Сандхаузен, који је на свом терену савладао борбени Нирнберг (3:2).

Домаћин је умало од готовог направио вересију, пошто је водио головима Енгелса и Беренса са 2:0 средином првог полувремена, али је Нирнгерг прво смањио резултат преко Керка у финишу првог полувремена, а онда изјеначио захваљујући Соренсену у 70. минуту.

Ипак, заслужену радост Сандхаузеновој публици донео је Филип Турпиц у 89. минуту.

НЕМАЧКА 2 - 3. КОЛО

Петак

Хамбургер - Бохум 1:0 (0:0)
/Хинтерзер 60/

Сандхаузен - Нирнберг 3:2 (2:1)
/Енгелс 25, Беренс 35, Турпиц 89 - Керк 48, Соренсен 70/



Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар