"Само Партизан може тако рано да прими гол и преживи!"

Фудбалери Партизана свесни да нису пружили најбољу игру против Малатије, али задовољни што су издржали притисак и изборили пласман у плеј-оф Лиге Европе.

Фудбал 16.08.2019 | 13:04
"Само Партизан може тако рано да прими гол и преживи!"
Партизан је поражен у реваншу у Турској од Малатије (0:1), али је захваљујући тријумфу у првом дуелу (3:1) изборио пласман у плеј-оф Лиге Европе.

Црно-бели су оценили после гостовања да је ривал показао да је далеко озбиљнија екипа од издања у Београду.

"Малатија је озбиљан тим, а ми смо имали среће што смо их затекли док су још у припремном периоду. За нас је најважније да смо изборили пласман у плеј-оф и остварили циљ", поручио је у изјави за "Спортски журнал" Зоран Тошић.

Он је навео да им је гол који су рано примили отежао посао.

"Били смо свесни да сви наши планови могу да падну у воду. Нисмо приказали нашу игру, далеко је то било од најбољег, али смо се ипак одбранили што је најважније".

И Немања Р. Милетић оценио је да је Партизан паралисао рано примљен гол, али да је на крају ипак све срећно завршено по црно-беле.

"Знали смо да ће бити тешко и да ће они играти агресивно и офанзивно. Нисмо смели тако бојажљиво да почнемо и да примимо гол, али само ми можемо да капитулирамо у петом минуту и издржимо до краја", поручио је фудбалер црно-белих.

Бојан Остојић навео је да је Партизан у Турској наишао на другачију екипу Малатије.

"После меча у Београду видели смо да се ради о квалитеној екипи, дисциплинованој, са добрим појединцима, а онда смо и рано примили гол. Ипак, успели смо да се изборимо до краја и најважније је да смо прошли даље", рекао је Остојић.

Партизан ће се за пласман у Лигу Европе борити са Молдеом. Први меч заказан је у четвртак у Београду, а реванш 29. августа у Норвешкој.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар